Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 9 juni 2011

Schoolbusbegeleidster: 'ik sta in het onderwijs!'

Kom het maar tegen. Paul, het Jerommeke van ons bedrijf, was er het hart van in dat ik geen relatie had. Dus stelde hij me voor een mooie sexy dame, diploma hoger onderwijs, staat in het onderwijs, blonde haren en slank, te daten.

Daar vlieg je toch op af! Je bent gebeten om een afspraak te versieren. Zo'n uitzonderlijke kans laat je toch niet liggen. En dan komt de lang verwachte ontmoeting. Ook mannen gaan voor een date naar de kapper, dus ik ook! Het beste kostuum, het mooiste hemd en de meest flashy das worden na
zoveel jaar nog eens uit de kast gehaald! In plaats van met de Fiat naar de date te rijden neem ik de sleutels van de Maserati (heb ik niet) mee! Er werd afgesproken in die super sjieke taverne waar de Cola Zero van de stamkroeg twee maal, zo niet driemaal, zoveel kost. Want nogmaals, het is
een unieke gelegenheid om zulke schoonheid te mogen ontmoeten. Met de vlam in de pijp en met evenveel adrenaline in de aders vlieg ik op lichtvoetige Red Bull wijze naar de plaats van afspraak! Auto geparkeerd.

Zit er verdomd in de taverne slechts 1 vrouwspersoon. Grijze haren, 1 meter 50 groot, met een omtrek van 3 meter. Ik zet me gereserveerd aan de toog en wacht af. Na een halfuur neem ik mijn GSM en bel haar nummer. Warempel de enige vrouw in de zaak neemt op. Dus beleefdheidshalve ga ik erbij zitten. Een drankje? Ja een Amaretto zonder ijs, met een schijfje citroen! Doe maar een dubbele. Ik
een Cola Zero. En ja ze zit in het onderwijs! Vooraan in de schoolbus als schoolbusbegeleidster. Hoger onderwijs? Een veiligheidsopleiding in avondcursus gevolgd. De vlag dekt de lading niet.
(Fictie)

geplaatst door Pattin53 - 5375 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be