Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 11 juni 2011

steppe en milde moesson

{het vervolg van het vorige}
Mag ik het Afrika Museum in Tervuren aanraden voor een date locatie? De hoge muren bieden een aangename temperatuur als 't buiten stikt van de hitte, Ún ze getuigen van een koloniaal verleden dat op zijn minst plaatsmaakt voor spraakwater, naast 'wie ben je (echt)?', 'wat doe je hier (met mij?)', Of nog 'help!'. Maar in het geval van de aangekondigde date niks van dit soort stopvragen.

Een picknick van groentenclafoutis voorbereid door x, een ijskoude sprankelende rosÚ (zonder glazen, maar oh well), en een grasmat om u en oh tegen te zeggen. Natuurlijk in de lommer neergevlijd, en zoals gevreesd, kleding ging zitten plakken. Haren ook. Poeg! Anderzijds, we zaten aan de rand van de steppe. En we hadden minstens onze respectieve cameralenzen om over te stoefen.

In mijn voorgaande blogpost had ik het over vriendschap, en vriendschap met x is een mogelijkheid. En we zoeken toch een maatje, een vriend in onze relaties? Maar x is niet dom, en heeft feilloos voorvoeld dat ik een heel klein beetje veel ben gesteld op mijn vrijheid, mijn eigenheid en mijn individualiteit. Wat dan? Een leuke babbel. Een aangenaam gesprek. Grappige anekdotes. Eten, en drinken. Zoute nootjes voor dessert.

Herkenning en erkenning ook, en dat is erg, erg aangenaam. Ook al levert zo’n afspraak (voor mij althans) schrikbarend veel intimiteit op, een letterlijke inkijk in het leven van de andere, wiens bestaan me een maand eerder geheel onbekend was. Wat snelheid betreft kan dat tellen, voor een schildpad als ik. Ik geloof dat we binnenkort een Cyriel Buysse-wandeling gaan lopen. Als de malse regens de Vlaamse landschappen zijn voorbijgetrokken.

woolfenb (aka schildpad)

geplaatst door Woolfenb - 5400 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be