Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 juni 2011

Vakantie Vlinders (2)

Een poosje terug wist ik jullie te vertellen omtrent een niet onknappe zuiderse dame met prachtige zwarte lokken dewelke mijn pad kruiste op een wel zeer ongelegen moment… .
Ik had het niet durven denken maar bij deze alsnog een vervolg…
Ondertussen ben ik een kleine maand terug in ons Belgen landje. Al die tijd bleef het windstil; ik had er ook niets meer van verwacht. We hadden contactgegevens uitgewisseld, maar ja, hoe gaat dat op reis… . De ervaring dwong alvast beide voetjes op de grond.
Plots, out of the blue, een mailtje, opgesteld in dat schattig ietwat gebrekkig Engels. Schrijftaal is duidelijk geen spreektaal. Of ik ze me nog herinner? Natuurlijk!

Mijn beeld spookt alvast nog door haar gedachten… . Wat een opener! Ze weet mijn interesse op slag terug op te wekken! En of ‘blondy’ soms geen zin had in een nieuw weekendje Madrid? The fares are low! Hmmm… . Ik bezorg haar een nogal vaag antwoord en plaats de bal in haar kamp. Zou zij niet eens mijn stad op een bezoekje vergasten? De repliek volgt snel: niet dus, Espa˝a is the place to be. Ze plaatst me, zonder het zelf te weten, voor een dilemma. Nog steeds prikkelt die mysterieuze, stralende vrouw mijn zinnen. Ik wil (zo) graag haar wereld exploreren. Ik had me echter al voorgenomen om die andere ‘schone’, eveneens voorzien van prachtige lokken en een sprankelende persoonlijkheid, Úindelijk eens te plezieren met mijn aanwezigheid in haar hippe stad. Een goede vriendin woont sinds kort immers in New York. Talloze keren heeft ze me al proberen warm maken voor een bezoekje, evenvele malen werkte mijn agenda tegen… . Ik stond op het punt een retourtje New York te boeken, maar plots zou mijn ongebreidelde drang naar avontuur me alsnog richting Madrid drijven!? Ik wordt verscheurd door twijfel. Moet ik voor het onbekende, best wel boeiende kiezen? Of kies ik voor oprechte vriendschap? Uiteindelijk beslis ik toch de plas over te steken. Een weloverwogen beslissing. In New York wacht me ongetwijfeld een even boeiend avontuur. Daarenboven koester ik oprechte vriendschappen, een vriendschap die voor mij onbetaalbaar is. Belofte maakt schuld. Madrid is voor een volgende keer, geduld is een schone deugd. En wie weet, staan er me in New York ook wel ‘vakantievlinders’ te wachten?


geplaatst door Benzo - 5398 keer gelezen

beoordeeld 2.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be