Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 3 juni 2011

vriendschap heeft ook wat

Ken je dat onbestemde gevoel? Je vindt het spannend om te kijken, te lezen, te snuffelen, te dromen. Totdat een ontmoeting naderbij komt en je het, zacht uitgedrukt, Spaans benauwd krijgt. Ik vraag je, ken je dat gevoel? Ik wel.

Dus verzoek ik x om de date te willen beschouwen als een vriendschappelijk gebaar, het beruchte no strings attached in mijn achterhoofd en op mijn lippen. Want dedees is de laatste jaren zo onafhankelijk geworden, of nog, dedees is al gans haar leven onfhankelijkheid ZO gewend geweest, dat dedees moet slikken bij de idee dat een man haar niet voorbij lopen gaat, maar op haar toe stappen zal, en haar zal aanspreken.

Ja, het is spannend om een stem te plakken op de woorden die virtueel zijn gevallen. En het is opwindend om er een driedimensioneel lijf bij te ontdekken. en het is vre-se-lijk ban-ge-lijk. Daar zal ik staan trillen, opinies en ideen in n hand; vrees in de andere.

Dus heb ik in mijn achterhoofd geprepareerd wat nodig is om een ontmoeting te beleven. En heb ik over mijn lippen horen knetteren : "neutrale, openbare plek graag, op de middag, camera als gezamenlijk interessepunt". Het meest aangename hieraan is dat x niet alleen akkoord gaat, maar het zelf ook best okee vindt, want begrijpt. En er ook helemaal niet somber van wordt. Een man die niet eens overweegt een andere gedacht door te drijven, maar de voorkeur geeft aan verwondering. 't Is bijna zoals in de film, h? Heb ik al gezegd dat ik behalve onafhankelijk, ontzaglijk romantisch ben?

Enfin. Morgen is het zover. Het wordt een hete dag (en ik doel dus wel op de goddamned meterologische omstandigheden), mijn hemd zal zitten plakken, mijn haren zullen onderuit zakken, ik zal ambetant lopen van de hitte, ik zal overal in de schaduw willen tjokken, ik zal te dwaas lopen om ook maar twee foto's te schieten. Maar x, geloof me, ik zal er lopen in vriendschap. By jove, ik beloof je lol. een meltdown heeft zo zijn grappige kanten.

(vaneigens wordt dit vervolgd)
woolfenb (aka schildpad)

geplaatst door Woolfenb - 5742 keer gelezen

beoordeeld 4.43/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be