Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 23 juni 2011

zoef

aka schilpad is een beetje uitgeput geraakt. Tegen beter weten in geloofd, en nu zichzelf in de zijlijn gewerkt. Het is gebeurd toen a. me wees op de schildpad van haar vader. Die schildpad schoof met trage beslistheid over a.'s gazon, wars van graspieken en pollen. Ze hoorde me niet, keek niet om, en weg was ze. Zohaast aan een rotvaart. Ik keek haar na en besefte, die schildpad wil ik zijn.

Gewoon om te zeggen dat ik het daten ga laten rusten. Alsof ik zoveel heb gedated. Niet eens dus. Is het vrees voor het onbekende wat me weerhoudt? Ik heb het me afgevraagd. En uiteindelijk ben ik vrij overtuigd geraakt van het feit dat dit toch niet voor me is weggelegd, dit mechanische elkaar-leren-kennen. Eigenlijk heb ik willen schrijven, dit geforceerde elkaar-leren-kennen, maar nu ja, hoe anders als je wil daten?

Ik kan er niet voorbij denken, voorbij de kooien die de profielen ook zijn, met inhoud die me soms doet duizelen, net als in de zoo. Zonder beledigend te willen zijn aan iemands adres. En hoe dan ook, ik ben de schildpad, hoor! Ik zie mezelf zowaar in mijn veritabele kleuren. En nu wil ik rusten. Genoeg bezoek gehad, ik ga (zomer)slapen.

Of ik onzeker ben, in deze grote wereld van glans en schijn en make believe en weinig sense? Zelfs niet eens. Of ik onzeker ben, tout court? Ja, net als ieder van ons zit er altijd een vleugje twijfel gereed, maar of dat nu onder onzekerheid valt? En ding is wel ontzaglijk duidelijk voor me. Dat wat ik erg, erg graag wil, is dat blaadje krokante sla, onderin de koelkastbak. Zoef!

woolfenb
(aka schildpad)
en onder woolfenbell op het w3 kan je me ook nog vinden, munch~munch

geplaatst door Woolfenb - 5565 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be