Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 20 juli 2011

Bye bye

Weet je eigenlijk wel hoe plezant het soms kan wezen in de chatkamer? Nee zeker. Niet hier, waar je al veel geluk moet hebben wil er iemand binnengekomen zijn en langer dan 30 seconden blijven zitten is. Waarom is dat toch? Hebben hoger opgeleiden geen geduld om eens op een medemens te wachten en een praatje te maken ? Al die gejaagdheid! Hup, weer naar een ander profiel op zoek naar een priv-chat of een date.
Ik baalde er al een tijd van. En het daten zei me allang niks meer. Al die energie en tijd die het kost. Ik ben niet meer van de jongste en hoste al niet het halve land meer rond omdat er ergens een dame zat die misschien wel meer genteresseerd is dan ze voorlopig voorgaf.
Akkoord, iedereen tast wel af welk vlees er misschien in de kuip zit. Met recht en reden. Maar zijn we dan het spreken verleerd? De kortere weg, is die niet evengoed bewandelbaar?
Waarom moet je al die bochten nemen doorheen en langs de diepere zieleroerselen van de m/v medemens, om dan ergens te geraken bij een punt waar de bevestiging of ontkenning ligt van de vraag of die medemens, als die dan al een maatje zou kunnen wezen, ook het vermogen bezit om je in bed te vermeien tot wederzijdse pieken. Bestaat er geen kortgesloten paadje om dat uit te vissen nog eer je de tijd en moeite nam van de verkenningen langs omhoog lopende kronkelpaden naar geestelijke eenstemmigheid? Vaak heb ik het me afgevraagd of zelfs voorgenomen. Enige keren ben ik daar ook toe gekomen. Maar ik geef graag toe welke ontnuchtering dat dan was. Je weet het verdomme niet. Je stelt het vast.
Quid als de medemens deed alsof dat zinde, maar je met alle tentakels voelt hoe weinig daar van aan is? Je geneert je dan om de haast waarmee je de aangebroken cava gauw door de gootsteen wil spoelen. Een kater kan je er maar beter niet aan over houden.
Quid als de medemens je beroest en je er zelfs het verdere leven mee zou kunnen delen, en je die medemens in de seks hoge toppen kan laten scheren maar er zelf geen beleeft? Ei! Kynegyros, ween van spijt, en werp uw kroon naar Sneyssens!
Quid als je wl die hoge toppen scheert met de medemens maar als die niet alleen kan zijn en permanent beslag op je wil leggen, wat je ongemakkelijk zit? Quid als die medemens zich van quasi permanent maar onschuldig en ongeriefd gezelschap voorziet en jou op afroep behoeft of nog graag ontvangt? Om die medemens en jezelf naar de verdommenis te wensen, toch !?
Quid als de medemens en jijzelf mutuele siddering en kettingorgasmen kennen, maar je er zelf nog geen 24 uren naen mee kan slijten en je het toeval vreest om je beste vriend, je zus of dochter ermee tegen het lijf te lopen?
Even zoveel varianten van wat je maar beter niet kan kennen.
Wat een sluipende verspilling van tijd en energie, zich in krampen haastend en tegelijk voort slepend naar een misschien nog lang uitblijvend maar toch onafwendbaar einde! Lik je wonden en biecht op je zonden.
Alles kent een einde. Hier nog voort zoeken hoeft niet meer, en voor de chatkamer nog blijven is wel heel mager als verzetje. Te hoog opgeleiden vinden er blijkbaar niks aan. Ik weet hoe dat is,hoor : ik had eens geen pintje meer in huis en stond voor een drankjesautomaat te dubben en te studeren. Een van de hangjongeren dacht luidop: “Ja! Ene die te lang naar school is geweest”. En gelijk had ie ergens wel.
Bye dus! Omdat het geluk me na al die tijd toelacht,nu. Veni, vidi, vici. Dat maatje is gevonden, die medemens waarbij alles op zijn plaats valt. Als ufo kan ik nu weer verdwijnen van deze zoekplaneet. Nog voor de chatkamer hier terug komen is te weinig aanlokkelijk. En andere bloggers nemen het hier wel over. Het was leuk. Bedankt allemaal.

geplaatst door Ufo - 5848 keer gelezen

beoordeeld 4.64/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be