Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 4 juli 2011

Hooimaand


Het is me de junimaand wel geweest. Ze zal me heugen.
De weinige dagen thuis waren vol in- en uitpakken. En hard werken;allang was ik vergeten hoe dat voelde,maar nu weet ik het weer. Niet slecht. Vooral omdat het nuttig was en een lange evaluatiedag met de collega’s veel waardering opleverde. Het aangenaamste van de wedstrijd moet nog komen als in oktober de prijzen worden uitgereikt en van tafeltje tot tafeltje de begroetingen en de babbels de avond afsluiten. Al een paar edities moest ik daar zonder partner op af en werd de nood een deugd door een lieve vrouwelijke collega uit te nodigen voor flankdekking en vlot gepraat. Maar daarna elk braaf naar huis of wat dacht je.
O ja het had ook anders gekund, maar er telkens met een andere vlam verschijnen is niet echt genietbaar, en aan een escortdame heb ik geen behoefte. Waar haal je die vrouw vandaan die aan je zijde zowaar blijk geeft van de natuurlijke flair om, niet gehinderd door kennis over het thema, toch vlot de babbels met de collega’s te doorstaan of zelfs mee te onderhouden? Je weet wel, deze die je graag zowel in bed als in de wereld aan je zijde weet? Ja al een paar jaren was ik helemaal vergeten hoe dat is.
Maar zoals gezegd werd juni een gezegende maand. Of zij mij vond of ik haar blijft in het midden, maar enig zorgzaam smeulende houden zonder veel blazen was er niet vreemd aan, al is het hoe en waarom verder niet relevant; wat telt is het resultaat. En dat mag er wezen, voor lang.
Met vele dates was het na vaker ontmoeten tot zelfs enige try-outs toch nooit tot the long run gekomen of was het gebleven bij jojo seks die, hoe bevredigend ook, niet echt veel andere facetten te beleven liet. Maar ja, één keer moest het toch bingo wezen, zo stond het geschreven in de sterren voor dit schrikkeljaar. De korte trip voor de try-out persten we tussen al geplande solo vakanties, want alles moet zijn loop kunnen hebben. Stressloos voor beiden, want wonderwel in quasi zekerheid van succes; als niks moet kan werkelijk alles. Het langzame minnen, alsof je elkaar al maanden van heel nabij kent, brengt je gauwer buiten zinnen dan hitsig gevrij. De spanning van de boog laat de koord langer natrillen terwijl de pijl de roos al in het hart heeft getroffen. De kleurkringen golven en deinen verstillend uit tot diepe vrede zich oliedun uitspreidt over het watervlak waarin beiden zich in groot vertrouwen stortten. Aan wat mis had kunnen gaan herinnert slechts een siddering van dankbaar gevoelen om geluk dat geen toeval meer is.
Eens, misschien 2 keer in een leven beklim je die top met het uitzicht op een adembenemend mooie keten aan je voeten. Waarin elk pad weer een nieuwe ontdekking is. Vol ontspanning. Want je werd inmiddels een ervaren berggids, wel alert voor wind en lawinegevaar, maar met kennis en maat en dosering in elke exploratie. Zijn de hoogten duizelingwekkend, je hoedt je gezelschap voor roekeloze leegte en vervult met tijd en geduld het verlangen naar de roes op de schitterendste toppen.
En je laat nagenieten op het zekere pad naar de plekken van rust, de zalige momenten van schoonheid veilig opgeborgen in het rugzakje. Om in de hoofden niets dan goede herinneringen te laten spelen, en niets dan simpel verlangen naar meer van hetzelfde....
En als je in het hooi gezeten als eens niest, doet dat je lachen om de mooie herinnering in je rugzakje....tot de volgende exploratie.

geplaatst door Ufo - 5477 keer gelezen

beoordeeld 4.71/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be