Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 juli 2011

Slapen gaan met een loopse nachtmerrie, opstaan met een kater.

Het seksleven van onze medemens interesseert ons eigenlijk geen bal. En toch worden we dagelijks overspoeld met nieuws over beduitspattingen van nauwelijks op te volgen, wisselende relaties en bedgenoten van bekende persoonlijkheden overal ter wereld. Paris Dildo… eh sorry, Hilton, societyster, model, zangeres en actrice, zo omschrijft wikipedia haar. Vroeger moesten we wachten tot de Britannica - of Winkler Prins encyclopedieën verschenen om betrouwbare informatie te krijgen. La Hilton is zo’n dankbaar nieuwsitem voor het verzamelde journaille. Trouwens, is nu al officieel bevestigd dat ze zwanger is van de vriend die haar net verlaten heeft? Internet brengt heden ten dage het nieuws nog voor dat het plaatsgevonden heeft. Nu ja, Dildo, eh Hilton, kan gratis op hotel! En ze zal nog wel enkele jaren flink horizontaal moeten presteren vooraleer ze alle suites in de Hilton hotelketen heeft uitgeprobeerd. Haar ommetjes in min vijf sterren hotels zoals ‘de bak’ van Los Angeles en elders, er natuurlijk niet bijgeteld. Alleszins, de blonde stoot mag er zijn! Klein neusje, lange blonde haren, ik ga er toch van uit dat ze blauwe kijkers heeft en dat onthullen ook de populaire foto’s die ik net op google vond. Lekkere borstjes als rijpe sinaasappels, die je met één hand kan omsluiten. En benen, twee kilometer lang, recht als spoorrails. Maar ongrijpbaar voor de wilde dromen van een eenvoudige Belgische sterveling zoals ik!Toch zijn er korter bij huis, minder tot de seksuele verbeelding sprekende, maar mooie en romantische voorbeelden. Neem dwerg –zo lijkt hij toch naast zijn boomlang sexy vrouwtje- Sarkozy, die er ondanks zijn clowneske Louis de Funes-achtige klunzige gedragingen, in slaagt om stoot –sorry ik hoor volgens de kinderen tot de fossielenleeftijd-, Carla Bruni te bezwangeren.

Ook korter bij huis bestaan er nog lekkere wijven. Vroeger zeiden we inderdaad nog respectvol ‘knappe grieten’. Vandaag is een griet gedegradeerd tot een smakelijke vis, lid van de familie van de tarbot. Het lekkere van een hedendaags ‘vrouwelijk lichaampje’ –naar de van de populariteitsradar verdwenen Walter Capiau- slaat dus duidelijk niet op een crème au beurre pateke met mokka smaak van bij de gekoelde bakkerijafdeling van de Colruyt.

Zo begonnen wij hedendaagse fossielen vroeger op ons 17de schoorvoetend aan ‘het leven’. Op de dag van vandaag is de leeftijd van de seksuele rijpheid drastisch verlaagd. Een kwestie van er op tijd bij te zijn! Ik herinner me nog dat ik op voormelde leeftijd als scoutsleider, voor het eerst, weliswaar in een dronken bui, naar de software van een leidster uit een nabijgelegen meisjeskamp, onder het bloesje op zoek ging. Lyrisch dacht ik toen: da’s nu slapen gaan met een loopse nachtmerrie. De ochtend erna stond ik, natuurlijk, op met een kater! Een gedachte die ik een paar jaar later als titel gebruikte bij het schrijven van een column in een bekend Vlaams weekblad. Op mijn achttiende en dat na het doornemen van heel wat verhelderende lectuur, zoals Playboy, werd ‘het leven’ geopenbaard. Op Valentijnsdag dan ook nog! En nog wel door een blonde Scandinaafse. Het kon me verdomd slechter afgegaan zijn! Daarna volgden nog wel enkele dames, waaronder twee exen, gedwee, de horizontale bedoefeningen. De meest romantische nacht bracht ik trouwens door in het Manhattan hotel aan de Bund in Shanghai. In een hotelkamer met spiegels rondom en tegen het plafond. Een nacht zoals James Bond er zelfs geen beleefde. Daar ben ik zeker van!

En dan nog een grap:
Twee deftig geklede heren hangen aan de toog. Ze hebben elkaar, naar Belgische gewoonte, al een pilsje geoffreerd.
Na een halfuur vraagt de ene aan de andere: ‘Zeg, wat doe jij voor de kost?’
‘Ik, ik ben huisarts!’
Waarop de eerste enthousiast antwoordt: ‘Ah, Collega!’
‘Ben je ook dokter?’
‘Ja! Gynaecoloog!’
‘Hoe?’ vraagt de huisarts: ‘Ik ken je niet. Waar heb jij, je kabinet dan?’
De vermeende gynaecoloog antwoordt: ‘Thuis in de slaapkamer! Ik ben een echte amateur!’
En hij heeft waarschijnlijk niet gelogen…

geplaatst door Pattin53 - 5816 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be