Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 14 juli 2011

Sprekende kontjes


Sommige vrouwenstemmen vallen danig op of hoor je op tientallen meters afstand. Onmiskenbaar. Natuurlijk kijk je aan wie de stem toebehoort. En je vergeet ze nooit. Zou je ergens binnen stappen en je hoort die stem weer, dan weet je dat zij het is. Efficiënter dan een vingerafdruk of iris-herkenning. En vooral veel discreter; want je kan doen alsof je doof bent, en het vrouwtje negeren. Toch volg je alles wat zij zegt. Tenzij er een bink om haar heen fladdert; dan hou je het voor gehoord en gezien.

Hetzelfde met die kontjes. Dat vrouwtje valt je op terwijl ze tussen de tafeltjes wiebelt op weg naar het toilet, of als ze de klanten bedient. Het maakt niet uit wat ze aan heeft, of wat ze maanden later zal dragen, want je herkent ze onvermijdelijk. Eerst sta of zit je je af te vragen: waar heb ik dat kontje ook alweer gezien? van wie is dat ook alweer? Of je haar stem ook hebt gehoord, maakt in dit geval niet uit. Het is die full form,volume and motion indruk die op je netvlies gebrand geraakt is. Je weet zelfs dat ze de eerste keer zo’n tricot rokje over zwarte kousen aan had. Alles goed gevuld, maar in de juiste vorm en proportie. Anders was ze je niet opgevallen. Ik moet toegeven dat Ann Ceurvels me ook was opgevallen; destijds. Die struinde ook overal heen in zo’n strak wollen rokje, en ze had er het handje van weg om haar billen en kont zo te zetten dat je er allesbehalve naast kon kijken. Maar wie kijkt nu nog naar haar? Geen kat. Maar toen wel, in die Leuvense speurders- en journalistenserie waarin ook Hubert Damen of Witse al niet meer aan zijn proefstuk was. Maar ik dacht nog: Ann, mens, dat is niet meer normaal, zoals jij daar altijd met je tong de binnenkant van je bovenlip aan het likken of aan het strelen bent terwijl het script je geen syllabe toebedeeld heeft. En dan die heupen en die kont! Het moest teveel opvallen. En toen doorzag ik haar: in de laatste aflevering gaat die uit de kleren. En jawel hoor, in de laatste beelden gooide ze de lakens af, rees met billen en kont mssief uit dat bed en huppelde er met dansende borsten rond tot ze de badkamer in en buiten beeld was. Ze heeft het warempel gedurfd! Alleen was het allemaal over en bleef ze nog lang nadien buiten elk beeld en is er eigenlijk nooit nog wat van in huis gekomen. Want het was niet spontaan hé meisje.
Kijk, dat wil ik nu zeggen : zolang het allemaal spontaan is en kwansuis registreerbaar, streelt het onze zinnen. Leg het er wat dikker op, en het is er over of we lachen er mee en halen de schouders op.
Sprekende kontjes zijn deze die onachtzaam langs lopen. Zoals dat jonge vrouwtje dat tussen de tafeltjes liep om de klanten te bedienen in die bistro. Na die winter zag ik haar niet meer. Maar onlangs zag ik op straat een in strakke jeans gestoken kontje de hoek van een tafeltje ronden. Ik hoorde haar stem niet, en daaraan kon ik dus niks vast knopen. Maar wel aan hoe die jeans zo lekker vol zat zonder overdrijving in de stroomlijning van billen naar heupen en daarboven. En voilà: ik wist het weer, zij is het.
Doof of blind zijn moet verschrikkelijk zijn. De helft van het aantrekkelijk vrouwvolk raast je zintuigen voorbij.

geplaatst door Ufo - 5938 keer gelezen

beoordeeld 4.53/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be