Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 26 augustus 2011

Kledijrampreizen


Barcelona was nog geen ramp, maar bijna zat ik met een koffer dameskleding en –lingerie opgezadeld en was intussen mijn kledij door twee samen reizende jongedames aangeslagen. Het zat allemaal in zo’n knaloranje gratis Knack-koffer in ruil voor een abonnement. Gelukkig hadden beide dames en ikzelf de hal met de transportband nog niet verlaten toen de fout werd gezien.

Maar goed, de langere UK trip eiste zijn tol want een warm Barbour jasje had ik nog op de boot en is nadien definitief onvindbaar gebleven. Het equivalent zal ik voortaan uit mijn North Face moeten strippen. Bovendien heb ik na afloop die goeie wollen pull verkeerd gewassen; niet op tijd aan gedacht dat 40 graden nog veel te warm is.
Umbrië liet me alleen maar een parkeerboete en een rekening na voor wat schrammen door weerbarstig struikgewas; voortaan toch maar een full omnium voor zo’n huurauto.
Maar neem nu de Berlijnse beer. Ik had kunnen zweren dat ik dat regenhoedje na de bui nog steeds bij had. Maar waar voor de drommel is het gebleven? Het was 16 jaar oud en kon mijn hoofd nog beschutten. Eindelijk zal ik voor de vervanging eens de raad van een dame kunnen inroepen, al weet ik nog zo goed wat ik op vestimentair vlak wil voor mezelf. Nou, ik weet soms ook heel goed waarmee een dame en haar figuur hun voordeel zouden doen. Het probleem was alleen maar waar ik zo’n dame zou vinden. Een die gelooft dat een man daartoe en tot enige smaak in haar voordeel in staat is. En waarvan ik vind dat zij het waard is.

En dan nog maar eens Spanje: een zonnepetje al even oud als dat regenhoedje ben ik daar nu verloren, struinend door het casco viejo van een noord-Spaanse stad. Nu loopt daar zeker ene mee rond die ook op een toerist lijkt. En een wit hemd met korte mouwen bleef ook in Spanje, achteloos op de omgeslagen lakens klaargelegd om weer aan te trekken. Alleen deed ik dat niet en trok een ander uit mijn koffer.

Een aderlating aan hoofdeksels en bovenkledij is het geworden, en doe daar de Hertz schrammenfactuur nog maar eens bij. Daar moet ik een maand voor werken.
Gedaan voor dit jaar, dat reizen. Het kan er niet meer af.

En ik kan wel zweren dat het de laatste keer alleen geweest is.
Dat is het goede nieuws. Het andere ook hoor: weer een heel stuk Europa gezien in niet aflatende en nooit vervelende exploratie.
Maar als het even kan maak ik nu tijd voor sexploratie. De dame die mijn regenhoedje zal helpen kiezen mag iets méér hebben dan eau de parfum die ik de hele tijd door Spanje heb gezeuld en nergens vergat.

geplaatst door Ufo - 5461 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be