Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 2 augustus 2011

Letís get dirty

Zei ik dirty? Ik bedoel thirty... en misschien is de weg naar thirty wel dirty.

Om later niet met een grijze paardenstaart op een Harley achter 20jaar jongere meisjes aan te scheuren, kan ik beter nu actie ondernemen denk ik zo.
Laten we met andere woorden nog eens zot doen nu het nog kan zodat het zich later niet op me zal wreken.

Het klinkt misschien allemaal heel clichť maar ik ben er heilig van overtuigd dat als je het er nu niet van neemt, je later zotte dingen doet in je midlifecrisis.
Ik hoef maar naar mijn onderbuur te kijken. Grijze man, kon m'n vader zijn, weggegaan van z'n vrouw voor 'the good life', geld genoeg, cabrio van een luxemerk, zeer regelmatig uitgaan en elke 4 maand een andere vrouw die hij ergens met de nodige show opscharrelt.
Is ie gelukkig? Ik denk (lees: weet zeker) van niet. En hij is lang niet de enige. Ik wil echter mijn leven niet laten herbeginnen binnen 20jaar.

Nu bepaalde eens zotjes doen, even op het maximum leven, dromen najagen, zodat er later geen behoeften meer hoeven ingevuld worden.
Goed plan? Ik denk het wel.

Rest me nu nog "op het maximum leven" te definiŽren, and I'm good to go.
De ultieme fantasieŽn die spontaan in me opkomen zijn: over vuur lopen, duiken in de mooiste koraalriffen ter wereld, een wild dier afmaken en zelf slachten (je weet nooit voor wat het kan dienen), met een Harley route 66 doen, het regenwoud zien, make love with a perfect stranger, uit een vliegtuig springen, op een filmset terecht komen, een kebabzaak overvallen en de buit teruggeven, de partner van je leven vinden en weet ik wat nog.
Ook al doe ik negatieve ervaringen op... tjah dat is het leven, het is de ervaring die telt.

Now, let’s get dirty!

PS, levenswijzen en ervaringsdeskundigen mogen (moeten) reageren.

geplaatst door Lanoz - 5657 keer gelezen

beoordeeld 3.36/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be