Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 30 augustus 2011

snurken

Mijn dochters zijn ervan overtuigd : “Alle mannen snurken”.
Wat natuurlijk niet waar is! (voor ik alle mannen op mijn kop krijg)
Maar, raar maar waar, deze stelling wordt door alle mannelijke exemplaren in ons huis bevestigd.

Hun papa was international snurk kampioen. Hij deed zijn ogen nog maar dicht en daar was het al: ronk, ronk, ronk. In de auto, in de zetel, in bed, …, overal. Ook in het vliegtuig: een medepassagier vroeg hem ooit bij het uitstappen: “Vous avez bien dormi ?”

Ook hun broer is het bewijs dat hun stelling klopt. Zijn tweelingzus komt regelmatig ‘s morgens naar beneden met de mededeling : “Mama, Pieter had het weer erg zitten vannacht, zo’n geronk, ik kon er niet van slapen”.

Dit weekend hebben we een volwassen kater uit een kattenasiel gehaald en wat hoorden we gisteren in de zetel ? Ronk, ronk, ronk.

Mijn dochter van 9 had onmiddellijk haar besluit gemaakt : “Ik ga nooit bij mijn man slapen.”.

Toen ik haar zei dat dat juist de bedoeling is als je getrouwd bent en dat ze anders geen kindjes zal krijgen, antwoordde ze onmiddellijk : “Om kindjes te krijgen moet je toch niet samen slapen, maar alleen maar samen sexen. Dus ga ik eerst sexen en dan apart slapen”.

Ik heb nog wat werk aan de winkel ivm de opvoeding van de kinderen !

geplaatst door Annie2 - 6228 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (24 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be