Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 november 2011

Beginselvast?

Beginselvast : Onnodig of ‘er over’?
Men kan van mening zijn dat het niet zo nodig is, ja zelfs dat het van starheid zou getuigen, van te weinig soepelheid of van gebrek aan empatische bereidheid.
Ik weet het nog zo niet. Het hangt er immers van af waarvoor of waarin.
Neem nu dat daten. Je treedt de date toch altijd tegemoet met bepaalde verwachtingen nadat je eerst zo wat hebt verkend wat je zoal verwachten kan en of dat dan wat beantwoordt aan wat je zou wensen.
Zeg nu zelf : als dat al niet eens klopt dan kan je er toch beter niet aan beginnen ? Waarom zou je iemand gaan ontmoeten waarbij je zelfs niet eens gedreven bent door enige gevonden overeenkomsten? Alleen voor de kick? Voor de enigszins belovende en perspectieven bevattende foto die je op echtheid zou kunnen toetsen en daardoor misschien de ‘kick’ of de ‘klick’ zou kunnen krijgen? Is dat allemaal de moeite?
Amaai, hoe vaak hoor of lees ik hier niet dat vele mannen zelf maar de benadering met ‘sex in mind’ hanteren! Is dat dan alles?
Akkoord, seks is heel wat, en vooral goeie seks. Maar wat weet je daarvan bij iemand die je pas gaat ontmoeten? Niets.
Je blind staren op wat waarneembare uiterlijke geslachtskenmerken zeker ! Althans dat doen mannen wel eens, blijkbaar.
En jullie, dames, vragen jullie soms aan die date om wat hemdsknoopjes open te leggen zodat blijkt of en hoeveel borsthaar ze hebben ?
Ik hoor jullie al zeggen: zo zijn wij niet. Jaja, tot het zover komt.
Er zijn gelukkig eerlijke dames -en allicht ook heren- die bij of na de eerste date al zeggen dat er geen herhaling komt want dat je ‘hun type niet’ bent. Geen probleem : het zou pas raar zijn als eender wie ‘hun type’ zou kunnen zijn.
En nou, dat hebben mannen toch ook!
Een aardige snoet, een steil stel benen en een cup C/D waarborgen toch ook nog niets? Je moet ook nog het taaltje en de inhoud horen om te weten of je er niet met de staart tussen de benen weer vandoor gaat.
Eerlijk zijn, mensen! Nog voor het zin heeft om te spreken over ‘beginselvast’.
Het haalt weinig uit om de beginselvastheid overboord te kieperen omdat anders je seksleven op of onder nul blijft steken en je daar wel dolgraag wat verandering in wil brengen. Zo werkt het niet.
Een date is geen amuse-gueûle. Al kan zij of hij danig amusant wezen. Maar dan hebben we het eerder over het verbale en de gewone omgang met natuurlijke flair, spitsheid en ‘savoir vivre’.
Wat is dat toch een salonwoord, dat ‘savoir vivre’! Maar toegegeven, het heeft wel wat. En het zijn vooral de dames die het in de mond nemen. Horen jullie dat, heren? Begin dus maar niet te lullen of –erger nog– het meteen te hebben over wat jullie met dat mannelijk kroonjuweel wel allemaal niet zouden kunnen doen. De dames zijn toch niet dom? Ze hebben allemaal wel al ervaring genoeg en weten beter wat ze willen dan de man die hen benadert. Ik ben een oen als dat niet zo is.
Focus niet zo steeds op die eigen lullige ‘vastheid’ maar hanteer veeleer wat beginselvastheid in het benaderen van het schone geslacht, als sleutel tot het succes. En ja dat mag dan bij voorkeur bij de dame wezen waarop ’t sleuteltje past.
Luister beginselvast naar de hartscode van de dame en registreer de sequentie klikjes die je subtiele beroeringen veroorzaken bij haar.
Verfijning in de kennismaking is heilzaam voor iedereen, man of vrouw hier.
Enne, gelet op al het hier in de T2S gespuide ongenoegen over niet antwoorden en op het geleuter over gemis aan beleefdheid : van vriendelijk en beleefd maar beginselvast blijven heeft nog niemand ooit schade geleden. Wel integendeel.

 


geplaatst door Ufo - 5483 keer gelezen

beoordeeld 3.71/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be