Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 22 november 2011

Een Cadeau

Veel vragen zich af: zal ik een cadeau meenemen op mijn eerste date? Een bloemetje, een boek, een zelfgeschreven kaart, … keuze genoeg. Gewoon iets kleins, iets symbolisch.

Maar is dit nodig?

Strikt vind ik dit niet nodig. Ten slotte spreek je met iemand af die je totaal niet kent en is het de bedoeling om eerst elkaar wat af te toetsen, voor je een stapje verder gaat.

Maar door het veelvuldig mailverkeer of ellenlange telefoongesprekken heb je soms het gevoel dat je iemand kent voor je hem/haar ontmoet hebt en is de drang om een cadeautje mee te nemen groot.

En een cadeautje is wel leuk. Iedereen krijgt toch graag cadeautjes?

Zo had ook mijn date dit weekend de drang om iets te geven en ik heb een prachtig cadeau gekregen: hij had onze profielen en al onze mails van de afgelopen weken mooi gebundeld in een echt boek (werkt in de sector), met foto’s en illustraties toegevoegd. Wat een dik boek was dat geworden, ik verschoot ervan wat we allemaal bijeen geschreven hadden in die paar weken tijd. Hij had er zelfs een extra persoonlijke tekst aan toegevoegd. Prachtig gebonden, mooie kaft er rond (in mijn lievelingskleur blauw), kleurrijk papier, kortom een pracht exemplaar! Een mooi aandenken.

Maar …. Ondanks het boek, was de klik er bij mij niet. De magie die ik in de mails voelde, was er niet zaterdagavond. En bij mij is die er en kan er iets moois uit groeien of die is er niet en dan wordt het nooit iets.

Ik vond het wel super spijtig voor inspanningen die het boek gekost had en voelde me een beetje schuldig.


geplaatst door Annie2 - 5447 keer gelezen

beoordeeld 4.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be