Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 11 november 2011

Limburg

Ik weet het niet waarom maar ik heb iets met Limburgse mannen. Als ik een leuke foto zie op de website dat is het 7 op de 10 keer iemand van …. Limburg. Zit het daar vol met (volgens mijn normen) aantrekkelijke mannen of is dit louter toevallig? Ik vraag het me soms af. Ik durf zelfs al niet meer te kijken als ik een leuke foto tegenkom, want gegarandeerd is hij van …. Limburg.


Ikzelf kom uit Oost-Vlaanderen, ver weg van Limburg, dus zonder in theoretische clichés te vallen, een man uit Limburg is niet echt een optie voor mij, te ver weg, te veel praktische belemmeringen. Dus daar gaat 70 % van mijn opties aan mijn neus voorbij.

Soms zeg ik al lachend tegen mezelf : moet ik nu naar Limburg verhuizen zodat ik toch kan daten met deze leuke mannen ? Ik denk persoonlijk: dit te ver gaat. Stel je voor dat ze allemaal tegenvallen, dan zit ik daar, alleen, in … Limburg. Nee, verhuizen is geen optie.

Maar ik ben gerust. Ik weet uit ervaring dat er ook zeer leuke mannen te vinden zijn in Oost- en West-Vlaanderen (en waarschijnlijk ook in de andere provincies, voor ik hier een vloedgolf van reacties op mijn blog krijg). Dus het lukt me wel om er eentje te vinden dichter bij huis. Eentje met dezelfde kwaliteiten als de eigenschappen die IK toebedeel aan een man van … Limburg.

geplaatst door Annie2 - 5872 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be