Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 4 november 2011

Op deze website ....

De meeste mensen geregistreerd op deze website hebben de bedoeling om hun vriendenkring uit te breiden en/of een partner voor het leven te vinden.

Maar er zijn ook anderen.

Ik vond onlangs in de omschrijving “ik zoek”: ik zoek een vrouw om mijn middagpauzes mee door te brengen. Dat spreekt voor zichzelf en chapeau, ik vind dit heel eerlijk en moedig om dit hier open en bloot te verkondigen. Ik hoop wel dat deze persoon lange middagpauzes heeft, want af en toe een vluggertje van een half uurtje is ook maar niks (grapje!).

Enkele weken geleden kreeg ik een mail in mijn mailbox: als ik een afspraakje wou maken moest ik maar mailen naar het mailadres trelingen@.... Dat was ook duidelijk. Maar volgens mij heeft deze persoon zich vergist van website.

Er zijn ook heel wat getrouwde of nog gebonden personen lid van deze website. Volgens een onderzoek dat ik eens gelezen heb plaatsen ze hun profiel op een dating website “om te checken of ze nog goed in de markt liggen”. Oneerlijk ten opzichte van de leden die het goed menen en echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ten slotte zijn ze met de gevoelens van mensen bezig, die ze ge- of misbruiken, voor eigen voordeel.

Er is ook nog een categorie van leden die eraan denken om hun relatie stop te zetten, maar voor ze die stap wagen eerst eens rondkijken wat de markt te bieden heeft. En het zou voor hen natuurlijk fijn zijn om van de ene in de andere relatie te stappen.

Maar zoals ik begonnen ben : er zijn nog heel wat mensen op deze website die vol goede bedoelingen zijn en het echt serieus menen. Ik heb bijvoorbeeld al een paar heel goede vrienden over gehouden aan deze site. Gelukkig!

geplaatst door Annie2 - 5805 keer gelezen

beoordeeld 4.75/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be