Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 21 november 2011

Wik de klik

Wik de klik ! Of is het klik en stik ?
Stikken van ergernis of van de lach, het maakt verschil.
Hier wordt tegenwoordig bijna gescholden. Ik wist echt niet dat zoiets de bedoeling kon zijn van Things2Share. Hoe is het mogelijk dat het maandelijks aantal nieuwe leden nog toeneemt?
Ik weet begot niet wat het nog kan te maken hebben met daten en contacten maken.
Kon ik me eerst al eens ergeren aan het totaal ongeordend ja zelfs idiote gebruik van die rubriek, dan schiet ik daar allang bij in de lach.
De manier hoe ze hier mekaar in de haren zitten in plaats van zich een resem leuke avonden al dan niet datend bij mekaar te rijgen, overschrijdt zelfs de grenzen van het welvoeglijke. Op de duur gaat daar niemand nog naar omzien. Zo zal het maandelijks aantal nieuwe leden allicht vanzelf weer kelderen.
Misschien is het omdat ik me nu veeleer erger aan het medium van dit alles : de computer, de laptop. Daar loopt bij mij tegenwoordig zoveel verkeerd mee dat het echt niet meer plezant is. Het standaardantwoord bij ieder probleem lijkt te zijn : buiten garantie, schijf formatteren maar dan ben je alles kwijt, bestanden redden kost een fortuintje. Dat heb ik nu eerst wel allemaal omzeild en ik dacht er al eens slim mee te zijn. Nieuw schijfje besteld en dan komen ze dat op Allerheiligen leveren zeg! Hollanders natuurlijk, die werken op die dag. Denken die kerels dat ze hier echt op Mars leveren, op een feestdag? Is het dan zover en stop je dat ding erin en de oude schijf in een behuizing, dan mispakt die stomme Windows zich toch wel van letter zeker en leest een E: in plaats van een C: ! Gevolg: na een dag of 10 ligt het ding met zichzelf in de knoop en kan je weer eens herbeginnen met het formaat in die schijf te boksen.
Dat is allemaal véél erger en meer frusterend dan al eens een dame die hier niet antwoordt op mijn berichtje. Neem dat maar van mij aan. Jaja dat had ik ook wel meermaals: uitgerekend een paar van wie ik nu zo graag had gehad dat ze antwoordden! Et alors?, om het met Mitterand te zeggen. Van wie je niet te lezen of te zien krijgt kan je ook niet wakker liggen. Er is geen been gebroken aan het niet te zien krijgen van zo’n stel fraaie benen. Het is me trouwens al opgevallen : de fraaist geëtaleerde benen nemen hier het snelst de benen. Waarheen? Ik zal het eens aan Joost vragen.
Ondertussen loopt de frustratie bij de mannen hier huizenhoog op. Ik zou wel eens willen weten of zij altijd zo rap zijn in het reageren op berichtjes van dames. Hoe keuren zij die? Zijn ze altijd zo galant in het snel antwoorden met een beleefd bericht, laat staan met enthousiasme?
En daarbij, van sommige dames die zelfs bij herhaling niet antwoorden kan ik het verstaan: ze hebben een lieve of leuke hond, een of meer kleinkindjes om te knuffelen en met verkleinwoordjes toe te spreken.
Ja daar kom ik echt in, dat ze ook zonder te antwoorden voort kunnen en alleen maar uit hun schelp komen als ze het écht wel de moeite vinden. En wanneer zou dat dan mogen wezen? Als daar eens een slanke gespierde van buik ontriefde vent ten voeten uit zou staan, ja dan misschien. Of als daar een onstuitbaar vermoeden is opgedoken van een overrompelende humor.
Let op, dames! Ze bestaan nog, zulke heren, alleen niet onder die kniesoren hier.
Laat jullie versieren, en zet die kerstboom nog even uit jullie gedachten. Loods zo’n vent binnen en zet hem met de slingers en de lampjes aan het werk. Raak aan zo’n vent verslingerd eer de slingers goed en wel in de boom hangen. Bespeur die billen in die broek die niet afzakt, en laat die vent en jullie verbeelding werken. Schenk intussen een paar glaasjes cava in op de goede afloop. De kerst komt er aan.
Ik wens jullie spetters !

 


geplaatst door Ufo - 5618 keer gelezen

beoordeeld 3.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be