Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 6 december 2011

De klik

Vele mensen geloven er niet in, in liefde op het eerste gezicht, de “coup de foudre” die je voelt als je iemand voor de eerste keer ziet.

Ik wel! Ik persoonlijk noem het “dé klik”.

Ik ben van nature relatief timide en totaal geen haantje de voorste. Meestal kijk ik de kat uit de boom voor ik me op mijn gemak voel bij iemand, maar bij sommige mensen voel ik me vanaf de eerste seconde goed, praat ik ronduit over alle mogelijke zaken, … alsof ik die persoon al jaren ken. Ik heb dan een soort vertrouwenheid met de situatie, blindelings vertrouwen in die persoon.

Ok, hoor ik je al denken, iedereen heeft dat toch. Ja, dat is waar.

Maar ik ga daarin nog verder. Ik ben nog nooit verliefd geworden op iemand waar ik die klik niet had in het begin. Integendeel, bij sommige mannen heb ik niet alleen de klik, maar ook de kriebels vanaf de eerste seconde. Een waw gevoel.

Maar als die kriebels er niet zijn zal er ook nooit sprake zijn van liefde, verliefdheid na een tijdje. Bij mij groeit zoiets niet.

Soms ben ik boos op mezelf. Dan leer ik de ideale man kennen (tof, gedreven, charmant, vriendelijk, …), kunnen we goed met elkaar praten, uren lang, kan ik met alles bij hem terecht, maar …. de verliefdheid, de liefde, de kriebels in de buik, het verlangen naar, …. dat komt maar niet. Hoeveel ik ook met die man afspreek, het blijft hoogstens een goede vriend.

Is omgekeerd mijn gevoel van de eerste seconde altijd correct? Nee natuurlijk niet. Regelmatig word ik ontgoocheld, omdat de man waarvoor ik vanaf het eerste moment een boon had, niet de man bleek te zijn die ik dacht. Dus mijn gevoel laat me in die richting wel eens in de steek. Het waw gevoel krimpt dan zienderogen.


geplaatst door Annie2 - 5742 keer gelezen

beoordeeld 4.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be