Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 29 december 2011

Doe jij het... of ik toch maar?

Inloggen. Tings2Share. Nieuwe leden. Wie bezocht mijn profiel? Iemand uit mijn regio en met ongeveer dezelfde leeftijd. Kijkje gaan nemen. Leuk profiel. Veel overeenkomsten en gelijklopende interesses. Geen foto, maar dat is niet erg.Geen persoonlijk bericht gekregen. Zelfs geen interesseberichtje. Geen interesse dus. Of laat ze de eerste stap toch aan de man over?

   Moet ik nu een berichtje sturen of niet?
De onvermijdelijke vraag steekt weer de kop op. Ze heeft mijn profiel bezocht natuurlijk. Mijn interesses en vrijetijdsbestedingen gelezen, mijn verwachtingen ontdekt en mijn foto’s bekeken. De kans is niet gering dat ze het wat te minnetjes vind en dus koos om geen contact te maken. Of ze wacht af tot ik die eerste stap zet?

Gelden de ongeschreven regels ook op een contactsite? Verwacht men dat ook hier “de man” de eerste stap zet? Een contactsite is toch anders dan een bar, discotheek of een feestje? Je ziet al gelijk of er een match kan zijn op basis van interesses, voorkeuren en de foto’s die zijn opgeladen. Niet dat het alles zegt, maar je weet al meer dan wanneer je een onbekende zou aanspreken.

De twijfel. Heeft ze nu geen berichtje nagelaten omdat ze geen interesse heeft en bespaar ik me dus beter de moeite en de afwijzing? Of heeft ze gewoon geen initiatief willen nemen? En de twijfel blijft nog een hele poos hangen, tot ik mezelf er maar weer van overtuig om toch maar dat berichtje te sturen.
Haar niet overweldigen met een muur van woorden, maar me gewoon kort voorstellen en aangeven waarom ik haar nu dat berichtje stuur. En dan is het afwachten natuurlijk.


geplaatst door StevenIm - 5708 keer gelezen

beoordeeld 4.18/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be