Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 21 december 2011

Een koppige lezer (M/V)

Niemand die een belezen persoon nodig heeft die zich niet direct opzij laat zetten? Anders heb ik dé ideale kandidaat voor jou.

Het gaat de Vlaamse literatuur voor de wind. Een gevierd auteur moét hier bakken geld verdienen. Als rekruteerder bulkt mijn mailbox uit van de cv’s die me worden toegestuurd en lezen is zowat de meest geciteerde vrijetijdsbesteding. Goed nieuws voor de romanschrijvers, maar natuurlijk ook voor Vlaanderen. Op termijn zal onze regio daar uiteraard van kunnen profiteren.
Met al die belezen en erudiete Vlamingen is het slechts een kwestie van tijd vooraleer we het Silicon Valley van Europa zullen genoemd worden. The good times, they are coming.

En een beetje belezen persoonlijkheid zal uiteraard bogen op zijn vergaarde kennis en inzichten. Hij zal over alle heikele thema’s blogs, opiniestukken en analyses gelezen hebben om zo een eigen mening daaromtrent te boetseren. En denk maar niet dat hij daar ook maar een stukje van zal afwijken. Daar is de geletterde toch te fier voor? Toegeven dat hij fout zat of dat zijn idee of voorstel, toch niet feilloos is.

   “Ik kan soms koppig zijn. Maar ik kan natuurlijk wel toegeven als dat moet.”
De rekruteerder kijkt bedenkelijk en zucht. Op zijn ingebeelde lijstje turft hij. Hoeveel keer heb ik dat al gehoord?
   “Noem maar een aantal werkpuntjes betreffende je competenties.”

Het kan niet anders of ook op deze website geeft de meerderheid aan dat ze zeer graag leest. Niet geheel onlogisch gezien het doelpubliek - hoger opgeleiden - en daar ben ik blij om. Ikzelf lees écht graag. Niet alleen maar een tijdschrift of de krant doorbladeren, maar een goed boek kan me oprecht blij maken.
En daarom vind ik het wel leuk als een meisje ook graag leest. Niet dat ze de godganse dag met een opengeslagen boek op haar schoot moet zitten, maar regelmatig eens een boek ter hand nemen vind ik wel een pluspunt. Het geeft inzichten en het is ook gewoon prettig om samen naast elkaar te zitten om wat te lezen.

Welk boek ik nu aan het lezen ben? “Duivelswerk” van Mo Hayder. Me aangeraden door een meisje dat ook van lezen houdt. En dat op mijn beurt ook zal aangeraden worden aan anderen.


geplaatst door StevenIm - 5673 keer gelezen

beoordeeld 4.4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be