Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 19 december 2011

Eindejaarsperiode

Wat mag ik je wensen?” En dan die grijns op het gezicht. Daar zijn we weer met de eindejaarsfeesten. Op kerstavond en zeker op oudejaarsavond kan het wel wat zuur zijn dat je als vrijgezel in het leven staat.Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. De happy single is misschien zelfs blij dat hij op oudejaarsavond en in het feestgedruis kan doen en laten wat hij wil. Iemand versieren, gewoon gek doen of met vrienden een stevig stapje in de wereld zetten zonder rekening te moeten houden met iemand anders.

Voor mezelf geldt dit niet zozeer. Niet dat ik er van wakker lig als ik eraan denk dat ik als vrijgezel 2012 zal instappen, maar ik had het liever anders gezien. Als ik dan toch mag kiezen. Stevig uitgaan op oudejaarsavond en alles dat een rok draagt proberen te versieren is sowieso niet aan mij besteedt. Daar ben ik te schuchter voor. En dat is eigenlijk ook wel de reden waarom ik hier een profiel heb aangemaakt. Zodat het eerste contact op die manier kan verlopen. Een beetje artificieel misschien, maar voor mij werkt het zo beter dan op de meer conventionele wijze.

Misschien dat ik volgend jaar omstreeks dit moment wel eens terugdenk aan deze eerste blog. Dat ik dan wél iemand heb gevonden waar ik mee op pad wil, waar ik mee wil samen leven, waar ik mee wil dromen. Maar misschien ook niet. En dan zal men mij, allicht met iets meer ernst en aandrang, weer hetzelfde vragen: “Wat mag ik je wensen? Een leuk meisje misschien?” En dan zal ik, lichtjes verveeld, proberen een welgemeende glimlach te veinzen. Zoals ik dat dit jaar opnieuw zal doen.


geplaatst door StevenIm - 5676 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be