Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 8 januari 2019

100

Honderd blogs geschreven. Om zoveel mogelijk daters te plezieren. Of hun interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen. Door onbetreden paden of ongewone invalshoeken te kiezen maar toch steeds met een psycho-filosofische inslag. Kwestie van niet te schrijven wat al menigmaal is geschreven of te herhalen wat haast elkeen al weet.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 6 reactiesmaandag 24 december 2018

VOORWAARDELIJK

Op deze site zoeken we een partner. Iemand om van te houden. Dit lukt niet met om het even wie. Uiteraard. We hebben expliciet of eerder verborgen ons lijstje. Met verwachtingen. Een schilderijtje van de ware. ‘Minimaal 1m65. Iemand die me mist als we niet samen zijn. Iemand die me neemt zoals ik ben en me de nodige bewegingsruimte gunt. En ook niet meteen achterdochtig of jaloers wordt. Iemand waarmee ik kan buiten komen, die op zondag pistoletjes haalt en ontbijt op bed serveert, toch minstens af en toe. Iemand die het rugzakje al kwijt is en ook financieel alles op een rijtje heeft. Kortom iemand die mij gelukkig maakt in goede en kwade dagen.’

Lees verder!

geplaatst door Senior - 3 reactieswoensdag 5 december 2018

HIER en NU

 

Dat is wat we met zijn allen moeten doen. In het hier en nu leven! Leuke oneliner en het mantra bij uitstek van de gelukmakers. Je kan het leren. Mits je ervoor betaalt.

Lees verder!

geplaatst door Senior - nog geen reactieswoensdag 21 november 2018

ONTTROUWEN

Woorden. We kennen er veel. We ordenen ze in zinnen tot betekenis. Die we uitsturen of ontvangen. Met graagte of weerzin.

Lees verder!

geplaatst door Senior - nog geen reactieswoensdag 31 oktober 2018

WE ZIEN WEL!

geplaatst door Senior - nog geen reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be