Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 november 2011

Muze als Skelet (MAS)

J. dit stukje is speciaal voor jou, een ode aan de geestelijke inspiratie die je me gegeven hebt. Ik heb leuk en inspirerend met jou gechat en heb ook een hele leuke avond samen met jou doorgebracht. Je had het toen over dat skelet van het MAS.

Een skelet? Enkele weken geleden was ik de rode toren al gaan bewonderen. Ik ben toen in mijn auto blijven zitten en had het Antwerpse pronkstuk aangestaard, van ver, maar daar had ik toen geen skelet gezien. Zaterdag had ik er eindelijk de tijd voor om ook eens dat unieke bouwwerk te betreden.

Lees verder!

geplaatst door Zibelle - 2 reactieszondag 27 november 2011

Het circuit van ...

De natuur is idyllisch, maar wat de mens er van maakt ?

In mijn straat is het een hele drukke bedoening. Wilde ganzen en eenden vliegen over, eksters met walnoten in de bek komen aangevlogen, gaaien vliegen naar het bosje. In en achter de tuin lopen hazen, egels en ontsnapte dwergkonijntjes. Ook een ree met haar puberdochter zie je wel eens in de tuin grazen. Hoewel, na een jaartje dartel rondgelopen te hebben en af en toe bij ons door het raam gekeken te hebben naar die andere rare diersoort de mens … hoorde ik een paar schoten. Ik heb de twee niet meer terug gezien.

Lees verder!

geplaatst door Morganedonderdag 24 november 2011

Maar allez, ik krijg geen reactie

Tss… Maar allez, ik krijg geen reactie. Was u soms iets beloofd? Zijn de mensen online plots wel allemaal vriendelijk en aangenaam in de omgang? Ik denk het niet. Ja, ook ik was een beetje naïef om te denken dat de barrières zouden wijken. Je zit immers een scherm, ettelijke kilometers kabel en nog een scherm van elkaar verwijderd. Je brengt die remmingen van het dagelijkse leven toch niet over naar de virtuele wereld? Blijkbaar wel.

Lees verder!

geplaatst door Wimpulsdonderdag 24 november 2011

Beginselvast?

Beginselvast : Onnodig of ‘er over’?
Men kan van mening zijn dat het niet zo nodig is, ja zelfs dat het van starheid zou getuigen, van te weinig soepelheid of van gebrek aan empatische bereidheid.
Ik weet het nog zo niet. Het hangt er immers van af waarvoor of waarin.
Neem nu dat daten. Je treedt de date toch altijd tegemoet met bepaalde verwachtingen nadat je eerst zo wat hebt verkend wat je zoal verwachten kan en of dat dan wat beantwoordt aan wat je zou wensen.
Zeg nu zelf : als dat al niet eens klopt dan kan je er toch beter niet aan beginnen ? Waarom zou je iemand gaan ontmoeten waarbij je zelfs niet eens gedreven bent door enige gevonden overeenkomsten? Alleen voor de kick?

Lees verder!

geplaatst door Ufodinsdag 22 november 2011

Een Cadeau

Veel vragen zich af: zal ik een cadeau meenemen op mijn eerste date? Een bloemetje, een boek, een zelfgeschreven kaart, … keuze genoeg. Gewoon iets kleins, iets symbolisch.

Maar is dit nodig?

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 3 reactiesdinsdag 22 november 2011

Dodehoekspiegel

Als ik daar in kijk zie ik er nogal wat, dode hoeken. Dates waarnaar ik het pad insloeg voor een paar keren, maar die dan evengoed belandden in die dode hoek waarvoor ik bevreesd blijf. Het zonder-eind-straatje, of beter gezegd het algauw-eind-straatje. Was het er maar een zonder eind! Een waarlangs ik het hele nog restende leven met wisselende mate van toch overwegend plezier voort kan gaan, de verrassing nooit ver weg of loerend om de hoek waarachter weer wat nieuws te beleven of zelfs te ontdekken valt.

Lees verder!

geplaatst door Harry - 1 reactiemaandag 21 november 2011

Wik de klik

Wik de klik ! Of is het klik en stik ?
Stikken van ergernis of van de lach, het maakt verschil.
Hier wordt tegenwoordig bijna gescholden. Ik wist echt niet dat zoiets de bedoeling kon zijn van Things2Share. Hoe is het mogelijk dat het maandelijks aantal nieuwe leden nog toeneemt?
Ik weet begot niet wat het nog kan te maken hebben met daten en contacten maken.
Kon ik me eerst al eens ergeren aan het totaal ongeordend ja zelfs idiote gebruik van die rubriek, dan schiet ik daar allang bij in de lach.

Lees verder!

geplaatst door Ufowoensdag 16 november 2011

‘Instant chemistry’ bla bla

Het kan, voor sommigen, maar zelf geloofde ik daar nooit in. Hoorde ik al eens iemand getuigen over een eerste date die zich meteen over een hele dag en dus ook in bed uitstrekte, dan viel mij dat toch niet te beurt. Dat hoefde ook bijlange niet want dan ben je toch vooral met seks bezig bent en amper met het leren kennen van die persoon. Het plezier aan herhaalde seks kan je letterlijk verneuken als het beter kennismaken dik tegen gaat vallen. Instant chemistry is dan amper goed geweest voor die one night stand met veel kans op een fata morgana na het ontwaken.
Instant chemistry doet me denken aan instant coffee : oploskoffie die zelf niets op lost.
Al sloegen bij de tweede of derde date wel eens fysiek vonken over, dan is daar toch geen vuur uit ontbrand met de (seks en andere) passies die ik graag wou.
‘In der Beschränktheit zeigt sich der Meister’ zegt men, maar in een seksrelatie is beiderzijds meesterschap, hoe interessant en genotbrengend ook, me evengoed te mager gebleken en alleen goed voor een al bij al te langdurig jojo spel dat ik tenslotte toch stil legde. Het me door een speling van het lot bespaarde steeds terugkeren -ook naar men zegt- naar degene waarmee de seks goed is, deed de rest om ‘instant chemistry’ naar de verdommenis te blijven wensen.
Nog voor 2011 begon wist ik al dat het me daarin zou lukken om het gezochte maatschap te vinden, juist omdat ik er al enige tijd de brui aan had gegeven het al datend te zoeken.
Nu dat gevonden is en nu het winteruur verstilling en cocoonen bracht in steeds langer wordende avonden met hun haastige gang naar het jaareinde, is het tijd voor het ondernemen of weer opnemen van bevredigende tijdbesteding.
De priemgetallen van leeftijd en 2011 laat ik weldra achter en kijk voldaan terug op uitgewiste bisdommigheden (blog : Kanunniks is me het taaltje wel) en op nauwer aangehaalde banden met (klein-)kinderen. Het schrikkeljaar 2012 heeft alvast een extra dag in petto om die samen met hopelijk ad multos annos geluk in gevonden maatschap te blijven beleven.
Weg nu met de uren laptopgetokkel. Hoe interessant en met fraaie foto’s gelardeerd die profielen ook mogen wezen, mijn tijdbesteding is nu stukken interessanter.
Maar, en hiermee ingaand tegen de trend van hier de laatste tijd in T2S geventileerde opinies: vrijwel elke hier gecontacteerde dame reageerde wèl, ook indien afwijzend zoals ikzelf ook vaak. Met enige die ik beter kennen leerde, ongeacht of al dan niet iets werd geprobeerd, blijft waardevolle vriendschap bestaan voor van harte weerzien als ’t hen past, en met of zonder hun intussen ook zelf gevonden maatschap.

Lees verder!

geplaatst door Harry - 1 reactiemaandag 14 november 2011

MAN ZKT VR...::))

Misschien zijn er ook dames met vreemde wensen,maar die lees ik niet..
Ik zoek nu eenmaal een gewone,intelligente man.
Dat blijkt niet zo eenvoudig,lees maar..uit het leven en wensenpakket van onze Mannelijke Medemens
gegrepen...

De laatste dagen zijn er weer een paar pareltjes verschenen tussen de Heren hun lijstjes vereisten
of ...dromen:

Zo heb ik onder andere gelezen:

GEZOCHT:
-een rustige vrouw die nog uit de voeten kan in de keuken (en dan waarschijnlijk er zich zo weinig mogelijk
buiten waagt::))

-een vrouw die niet omgebouwd is tot een man....

-Mensen die beoeften hebben aan een gesprek
Mensen die niet zeuren over taalfouten (GELUKKIG van dezelfde...)

-een tacktvolle vrouw (een vriendje voor bovenstaande Heer::))

En dan de top:

-Een vrouw die niet verslaafd is aan alcohol

Wij hopen van jullie hetzelfde...


Kortom,
Comedy Casino zou ze kunnen aan werven als scenario-schrijver..
Alleen..spijtig genoeg menen ze het ook!

Lees verder!

geplaatst door Joannie - 4 reactiesmaandag 14 november 2011

De onoverkomelijke gebeurlijkheden van Draadje, Spuugje en Vleugje

Niets boven een goed huwelijk met een heerlijke partner.Daar waren wij alledrie
reeds lang van overtuigd.En mochten we daar niet lang hebben van mogen genieten
we zouden het nooit geloven.
Na vele ruzies, scheidingsperikelen, ongelofelijke tegenslagen, massa’s verkeerde beslissingen en wanhopige pogingen jezelf terug op de rails te krijgen, hebben we toch opnieuw de draad van een min of meer zinvol leven gevonden.

Deze blog is een mengeling van enkele waarheden, beetje ervaringen, vervormde
belevingen en veel fantasie.
Wij zijn drie vrouwen die elkaar hier gevonden hebben.In onze zoektocht naar een man delen we elkaars wedervaren, teleurstellingen, overpeinzingen en frustraties.

Het lukte ons uiteindelijk een datum te prikken om elkaar te ontmoeten.
Het is zowiezo niet makkelijk vrouwen voor iets anders samen te krijgen dan een tupperware- of Mylène-avond, welness of opvoedingsinformatie.Maar we zijn in deze materie reeds voldoende onderlegd en richten ons nu meer op onze relatie- en gevoelswereld.
We spraken af in een gezellige babbelcafé.

Het daten was een noodzakelijk kwaad geworden, maar toch hadden we er alledrie positieve en spannende verhalen aan over gehouden.We moeten er nog in geloven terwijl enig scepticisme en wantrouwen door de jaren heen onze onstuimigheid wat had getemperd.

Spuugje : volgens mij hebben ze ons niet meer nodig, zeker niet meer op onze leeftijd.
Niemand wil nog wat delen, niemand heeft nog tijd en wie wil er zijn leven nog veranderen voor een vrouw.
Eerlijkheid en oprechtheid is er nauwelijks te bespeuren. Er wordt gefotoshopt dat het een lieve lust is.Het is een zoeken naar het mooiste plaatje. En wil je een contact vasthouden dan is seks de pasmunt.

Misschien zijn we allemaal op een keerpunt gekomen , beweerde Draadje. Moeten we al onze verliezen zien in een sterk veranderende maatschappij,met elke dag nieuwe spullen, oneindig veel nieuwe uitdagingen en ongelooflijk veel meer kansen voor vrouwen.
Voor mij zijn deze datingsites fantastisch, overtuigde Vleugje. Het gemak en de snelheid waarmee je contact kan leggen. Zoveel mooie knappe mannen. Niet te geloven dat die allemaal in Vlaanderen wonen. Alleen hoe kan ik ze boeien en veroveren ?

Lees verder!

geplaatst door Draadje Spuugje en Vleugjevrijdag 11 november 2011

Limburg

Ik weet het niet waarom maar ik heb iets met Limburgse mannen. Als ik een leuke foto zie op de website dat is het 7 op de 10 keer iemand van …. Limburg. Zit het daar vol met (volgens mijn normen) aantrekkelijke mannen of is dit louter toevallig? Ik vraag het me soms af. Ik durf zelfs al niet meer te kijken als ik een leuke foto tegenkom, want gegarandeerd is hij van …. Limburg.


Ikzelf kom uit Oost-Vlaanderen, ver weg van Limburg, dus zonder in theoretische clichés te vallen, een man uit Limburg is niet echt een optie voor mij, te ver weg, te veel praktische belemmeringen. Dus daar gaat 70 % van mijn opties aan mijn neus voorbij.

Soms zeg ik al lachend tegen mezelf : moet ik nu naar Limburg verhuizen zodat ik toch kan daten met deze leuke mannen ? Ik denk persoonlijk: dit te ver gaat. Stel je voor dat ze allemaal tegenvallen, dan zit ik daar, alleen, in … Limburg. Nee, verhuizen is geen optie.

Maar ik ben gerust. Ik weet uit ervaring dat er ook zeer leuke mannen te vinden zijn in Oost- en West-Vlaanderen (en waarschijnlijk ook in de andere provincies, voor ik hier een vloedgolf van reacties op mijn blog krijg). Dus het lukt me wel om er eentje te vinden dichter bij huis. Eentje met dezelfde kwaliteiten als de eigenschappen die IK toebedeel aan een man van … Limburg.

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 1 reactievrijdag 4 november 2011

Op deze website ....

De meeste mensen geregistreerd op deze website hebben de bedoeling om hun vriendenkring uit te breiden en/of een partner voor het leven te vinden.

Maar er zijn ook anderen.

Ik vond onlangs in de omschrijving “ik zoek”: ik zoek een vrouw om mijn middagpauzes mee door te brengen. Dat spreekt voor zichzelf en chapeau, ik vind dit heel eerlijk en moedig om dit hier open en bloot te verkondigen. Ik hoop wel dat deze persoon lange middagpauzes heeft, want af en toe een vluggertje van een half uurtje is ook maar niks (grapje!).

Enkele weken geleden kreeg ik een mail in mijn mailbox: als ik een afspraakje wou maken moest ik maar mailen naar het mailadres trelingen@.... Dat was ook duidelijk. Maar volgens mij heeft deze persoon zich vergist van website.

Er zijn ook heel wat getrouwde of nog gebonden personen lid van deze website. Volgens een onderzoek dat ik eens gelezen heb plaatsen ze hun profiel op een dating website “om te checken of ze nog goed in de markt liggen”. Oneerlijk ten opzichte van de leden die het goed menen en echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ten slotte zijn ze met de gevoelens van mensen bezig, die ze ge- of misbruiken, voor eigen voordeel.

Er is ook nog een categorie van leden die eraan denken om hun relatie stop te zetten, maar voor ze die stap wagen eerst eens rondkijken wat de markt te bieden heeft. En het zou voor hen natuurlijk fijn zijn om van de ene in de andere relatie te stappen.

Maar zoals ik begonnen ben : er zijn nog heel wat mensen op deze website die vol goede bedoelingen zijn en het echt serieus menen. Ik heb bijvoorbeeld al een paar heel goede vrienden over gehouden aan deze site. Gelukkig!

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be