Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 30 december 2011

het verleden

Deze week vond ik een mooie stelling waarin zoveel waarheid zit :

If you want to succeed in your life, remember this phrase: The past does not equal the future. It does not matter that you failed yesterday, or all day today, or a moment ago. All that matters is: what are you going to do, right now, tomorrow or the day after ?

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 2 reactiesdonderdag 29 december 2011

Doe jij het... of ik toch maar?

Inloggen. Tings2Share. Nieuwe leden. Wie bezocht mijn profiel? Iemand uit mijn regio en met ongeveer dezelfde leeftijd. Kijkje gaan nemen. Leuk profiel. Veel overeenkomsten en gelijklopende interesses. Geen foto, maar dat is niet erg.

Lees verder!

geplaatst door StevenImdonderdag 22 december 2011

Come on baby, let's talk!

Vrijdag een zekere ‘Urbanus’ in het Sportpaleis gezien. Ja, hij kwam me precies bekend voor. Ik denk dat zijn nonkel nog kolonel was toen ik in’t leger zat.

Lees verder!

geplaatst door Wimpulsdonderdag 22 december 2011

Dag kerstkaart !

Ze is er weer, en de mijne net vertrokken.
Elk jaar tegen kerst komt uit een cottage aan de ‘green’ van een klein Yorkshire Dales dorpje die kaart met verse wensen. Soms met wat meer woorden dan anders, en aan de buitenkant steevast een winterkoninkje of een wulp of een zicht op dalflanken onder de sneeuw.
Nigel is anglicaan, Paula katholiek want Ierse roots werken generaties lang door. Dochter Thea zit meest in Oxford, maar van een dorp hogerop in het dal tot in noord-Schotland is zoon Thomas nu in de leer voor meester-brouwer. Dat is mijn fout zo heet het, omdat we een jaar of vijf zes geleden arriveerden met een krat vol diverse Belgische bieren in tweevoud (plus het boek erover van Michael Jackson; ja, van dat whiskyboek ook). Vader en zoon hadden time to spend met eigen proeverij + uitleg door Jackson, van Orval tot Delirium tremens en van kriek tot Achouffe.

Lees verder!

geplaatst door Ufowoensdag 21 december 2011

kerst & nieuw

Vier jaar geleden overleed mijn man. Kanker. Nogal plots, want zijn strijd heeft slechts 9 maanden geduurd.

Ik vind van mezelf dat ik dit hoofdstuk helemaal achter mij gelaten heb, maar dat wil niet betekenen dat ik niet meer aan hem denk. Integendeel, ik koester elke herinnering aan hem. Op een positieve manier.

En natuurlijk, hij was niet alleen mijn man, maar hij was ook de vader van mijn kinderen.

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 1 reactiewoensdag 21 december 2011

Een koppige lezer (M/V)

Niemand die een belezen persoon nodig heeft die zich niet direct opzij laat zetten? Anders heb ik dé ideale kandidaat voor jou.

Lees verder!

geplaatst door StevenImmaandag 19 december 2011

Eindejaarsperiode

Wat mag ik je wensen?” En dan die grijns op het gezicht. Daar zijn we weer met de eindejaarsfeesten. Op kerstavond en zeker op oudejaarsavond kan het wel wat zuur zijn dat je als vrijgezel in het leven staat.

Lees verder!

geplaatst door StevenImwoensdag 14 december 2011

Kerst en co

Wat lees ik in die niet toevallige krant? ‘Iedereen wil een lief voor Kerstmis.’

Lees verder!

geplaatst door Wimpuls - 1 reactiezaterdag 10 december 2011

Te koop/te huur

Wat is het verschil hier op de site en het ‘te koop’ of ‘te huur’stellen van je huis op een immowebsite? Wel, niets. Het is juist hetzelfde. Een mooie foto van het huis of pand geeft je een algemeen beeld. Zo ook de foto van je profiel. In profiel genomen, van ver geschoten, wazig, met of zonder zonnebril, een pet of hoedje op, lachend, ... Ik sta nog altijd versteld dat er weinig leuke foto’s van profielen tussen zitten. We leven vandaag in een tijdperk waar beelden en dus ook foto’s duizend keer meer zeggen dan woorden. Onze beeldcultuur heeft het van het woord overgenomen. Ook al is de foto maar een afdruk/zeefdruk van wie je werkelijk bent, een mooie foto doet natuurlijk altijd wel beter verkopen.

Lees verder!

geplaatst door Zibelle - 2 reactiesdonderdag 8 december 2011

Ochottekes toch

Het zijn vooral mannen die hier klagen. Omdat nogal wat vrouwen geen antwoord geven op hun berichtjes. ‘k Weet niet hoor. Het kan toch ook aan hun berichtjes liggen? Standaard interesseberichtjes zijn nu eenmaal voor antwoord niet zo interessant, nauwelijks goed voor een nietes of welles standaardberichtje terug. Of het moet zijn dat een denderend(e) profiel(foto) tot meer verleidt.
Maar het is toch typisch een mannenprobleem, zo te merken.
En dan dat toontje waarmee ze erover klagen : zo zeurderig !
De heren van de schepping zijn allicht beter gewoon dan te worden genegeerd.

Lees verder!

geplaatst door Harry - 5 reactieswoensdag 7 december 2011

onzichtbaar

Jawel, ik wil het weer over een kleine frustratie hebben. Denk niet dat ik er slaap van laat; stel je gewoon even in mijn plaats. Het voorval dateert van een tijd geleden, op een andere site.

Lees verder!

geplaatst door Wimpuls - 2 reactiesdinsdag 6 december 2011

De klik

Vele mensen geloven er niet in, in liefde op het eerste gezicht, de “coup de foudre” die je voelt als je iemand voor de eerste keer ziet.

Ik wel! Ik persoonlijk noem het “dé klik”.

Lees verder!

geplaatst door Annie2 - 3 reactiesmaandag 5 december 2011

Wie vinden we ?

Iemand vond hier na één maand ‘de ware’. Het bestaat dus.
Waarom duurt het bij mij zoveel langer?, is dan de vraag. Eender of het al zover kwam of nog bijlange niet.
Hangt het er misschien af van wat we doen om die ware te vinden ?
Dat driftig aan het daten slaan niet per se veel zoden aan de dijk zet, valt licht te bedenken.
Hangt veel af van toeval, dan ?
Allicht wel. Geluk hebben is nu eenmaal onvoorspelbaar.

Lees verder!

geplaatst door Ufozaterdag 3 december 2011

SiberiŽ

Via mijn werk heb ik drie dagen een basiscursus Indesign mogen volgen. Bijleren is altijd spannend. Het is leuik. Het bedrijf waar ik werk schreef mij in voor een open cursus bij Cevora. Ik moet zeggen, het was goed gegeven. Voldoende theorie, juist in evenwicht met een aantal praktijkoefeningen, allemaal zittend achter een pc. In één van de oefeningen moest je een poëzieboekje ontwerpen. Je kreeg foto’s en een bloemlezing aan gedichten te downloaden. Mijn ogen vlogen snel over de acht gekozen gedichten. Je hoefde ze niet te lezen. Dit was niet de bedoeling. En toch kon ik mijn ogen niet wegkrijgen van het scherm. ‘Siberië’ van Bart Moeyaert nam het tijdens de les even van mij over.

Lees verder!

geplaatst door Zibelle - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be