Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 23 januari 2012

Gaan mannen nog op jacht?

Mijn kind komt een beetje bedrukt thuis. Elke dag fietst ze naar school, en daarbij draagt ze een helm en fluo hesje. Een jongen had gezegd dat ze toch dat fluoding niet aan moest doen.

Ik geef haar de raad om de volgende keer meteen te zeggen: “Ik ben blij dat je mij gezien hebt”.Ze kijkt mij heel verbaasd aan. Dus voeg ik er aan toe. “Ja, die jongen zal eveneens zo verbaasd zijn, dat hij alleen nog zal kunnen stamelen. Loop daarna gewoon door, draai je hoofd om met je mooiste glimlach en zwaai nog eens met je hand in de lucht. Vanaf nu kijkt hij met andere ogen naar jou, en misschien wordt hij wel verliefd op jou.”

Ze moet hartelijk lachen.

Ach, zelf als volwassene lukt het contact nemen met de andere sekse niet altijd erg vlot. Op die momenten wil je toch nog altijd dat de man op jacht gaat. Helaas.

Bij de dieren lijkt het mij ook gemakkelijker te lopen. Als je ziet hoe mannelijke damherten burlen. Een beetje verder blijven dan de vrouwtjes in zijn buurt. Ze volgen hem. En als een vrouwtje naar een ander prachtexemplaar kijkt, gaat de man meteen zijn rivaal te lijf.

Ook een hond is weinig subtiel. Hij gaat meteen op zijn doel af en besnuffelt het vrouwtje uitgebreid.

Gelukkig dat mannen niet zo snuffelen of burlen om een vrouw te veroveren. Je zou voor minder je snel omdraaien en wegwezen. Het mag wat subtieler. Maar toch, mannen, ga eens wat meer op jacht.

 

 


geplaatst door Morgane - 5889 keer gelezen

beoordeeld 4.46/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be