Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 31 januari 2012

I am Legend

Ik ben Lothar, 1m93, sterk gebouwd en van goede inborst. Mijn onpeilbaar diepe blauwe ogen lijken steeds op zoek naar een onbereikbaar ideaal, en dalen pas in al hun goddelijkheid af naar het aardse als ze jou in het vizier hebben.

Ik werk als pediatrisch chirurg in het AZ. De kiem van deze roeping lag in de periode die ik als tiener doorbracht temidden de Nzolo-stam in Tanzania. Een onverschrokken en waardig volk, dat ondanks de erbarmelijke omstandigheden altijd prioriteit gaf aan hun toekomst, de kinderen die later de aarde zouden bevolken. Later zou ik een van hen nog tegenkomen in de Marathon des Sables. Hij bleek aan het einde van zijn Latijn, maar gelukkig had ik nog wat reserve om hem de laatste tien kilometer te dragen.

Na een lange dag op het werk verdiep ik me graag in de literatuur. Eens mijn rondjes gelopen en mijn potje gekookt, laat ik me dan meedrijven door de bevlogen stijl van Fjodor Dostojevski, of door de fijngevoelige beschrijvingen van Thomas Mann. Ook een leuk filmpje zal ik niet afslaan, het hoeft niet altijd zware kost te zijn. ‘s Weekends nodig ik vrienden uit om bij een glaasje wijn te praten tot de ochtendvogels beginnen te kwetteren.

Toch ervaar ik een gemis, een ‘zij’ in mijn bestaan, die mijn steun en toeverlaat is, een meisje waarbij ik mijn donderwolken kan uitregenen en die me in de stilte tussen woorden duidelijk maakt dat onze twee-eenheid de spil is van het universum. Ben jij die ene, die muze die mij vervoegen zou in het allesverterende vuur van de liefde? Da’s jammer, want ik besta niet. En ook al zou ik bestaan, dan was ik meer dan waarschijnlijk hier niet terechtgekomen. Neem dus maar genoegen met de tweede keus. Wie weet schrijft die nog wel een mooi verhaal met jou.


geplaatst door Wimpuls - 5786 keer gelezen

beoordeeld 4.11/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be