Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 12 januari 2012

Iets gemist ?

Toen Harris naar Schotland verdween en me als zijn boodschapper achterliet in een depressie die mijn zenuwen sloopte, kon hij niet weten dat het nog allemaal goed zou komen.
Intussen woog en wikte ik hier minder dames dan ooit want zocht eigenlijk niet meer, en één me voordien lijfelijk bekende dame verdween zelfs voortijdig maar voorgoed van deze planeet.Nog een paar andere die hier het anker lichtten weet ik wel zitten maar wens ik het allerbeste met wie zij vonden; of niet vonden, want er zijn er ook waarmee de liefde platonisch zal blijven terwijl geen mens kan verklaren waarom. Misschien gewoon omdat ze het te druk hebben en hun libido onderdrukken; want elk weerzien was en is steeds zo hartelijk als maar kan. Alles wel beschouwd zijn dat de mooiste vriendschappen waarin ik een rol speel(de) : deze waarin we nooit in bed beland zijn. Puur, zoals de naam van een restaurantje hier waaraan ik sinds mijn eerste bezoek de beginletter P verwisselde met D. In die vriendschappen staat de P van puur gelijk met de D van duurzaam.
Andere vriendschappen die een tijd het bed in het decorum hadden bestaan ook nog wel, of minstens nog het contact en een goed gevoel sans rancune; en er zijn nog die enkele waarvan het contact zich tot een verjaardagswens beperkt.
Over de uitzonderingen past alleen het zwijgen waarin ik me hulde na mijn fout te hebben ingezien; of ze die nu plezant vonden of niet. Een eenmalige date niets meer laten horen gebeurde maar zelden, maar het viel voor en het valt me dan op dat ik van haar ook niks meer hoorde. Beiden zullen dan wel weten waarom, of evengoed waarom niet : wel vriendelijk, maar zelfs geen aantrekking genoeg voor een tweede keer. De ergste keer was het mijn verdomde schuld. Met die dame een paar keren gechat eer de afspraak kwam. Twee dagen voordien begon ze me op alle momenten van de dag te kanonneren met mailtjes. Zou ik de afspraak maar niet beter afzeggen?, dacht ik nog; maar ik liet het over zijn kant gaan. ’t Is veelbetekenend dat het etablissement van afspraak inmiddels is afgebroken. Juist toen ik op nog geen 100 m. ervandaan een parkeerplaatsje langs de weg innam, zag ik haar aan komen wandelen en zich bukken om in mijn auto te loeren. Te laat om aan een plotse aandrang toe te geven en weer weg te rijden. Dan maar uitgestapt en het eindje mee op gewandeld.
Het was een heerlijk buitenweertje, en late namiddag. Op het terrasje bestelden we wat en er begon zoiets als een gesprek waarvan ik me geen syllabe herinner omdat mijn hersens rondtolden met ‘hoe rap raak ik hier weg?’. Een half uurtje liet ik voorbij gaan eer ik mijn niet gelogen excuus uithaalde: nog voor sluitingsuur wou ik in een Gentse winkel de aangekomen bestelling ophalen.
Ik durfde de vraag ‘wat bestelde je?’ niet onbeantwoord laten en biechtte naar waarheid op “witte onderbroeken, want die waren er eerst enkel in ’t zwart”. Boogschutters willen Schiessers, flapte ik er nog uit om iets te zeggen tot afscheid.
Wat ik ‘s avonds verder nog deed in Gent of elders kan ik niet meer zeggen, maar wel dat ik ’s morgens al vroeg aan mijn laptop ging zitten om duidelijk te maken dat er van een vervolg nooit sprake kon zijn. Te laat : daar was haar mail al die meldde hoe aangenaam het was maar hoe kort ook, en dat zij die onderbroeken nog graag had willen zien ook.
Er waren dames genoeg die ze wèl zagen. Eén maar die ze zal blijven zien; gelukkig.
Niets gemist voor de rest.


geplaatst door Harry - 5776 keer gelezen

beoordeeld 4.77/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be