Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 januari 2012

Klussen als single

Mijn kinderen wilde ik verrassen met een mooi geschilderde kamer. Ze gingen een weekje naar hun vader, dus dit was het moment. Je kent wel die emotionele gezichten op televisie, vol geluk en tranen in de ogen, na een make-over van je huis. Zo erg wilde ik het nu ook weer niet, maar gewoon mijn kinderen blij maken.

Ik had al van alle soorten tips gekregen hoe je als alleenstaande de klus kunt klaren. Bvb. één kleur verf voor muur en plafond in de inkomhal. Dan plak je een verfborstel heel stevig op een stok en je kan de hoeken hoog boven de trap ook zelf schilderen zonder een stelling op je trap te plaatsen.Ik was heel goed begonnen. Ik bleef wel een zeurderige pijn in mijn rechter arm voelen. Tussendoor goed gefeest, en het nieuwe jaar ingewalst. Na één kamer en het begin van de volgende twee kamers hield ik het niet meer uit van de pijn. De arts stelde een tenniselleboog vast. Ai, gedaan met schilderen. Een spuit gekregen, en ik mocht twee dagen mijn arm niet belasten om het genezingsproces te bevorderen. De arts vroeg nog of ik geen vriend had die mij kon helpen. Dat vond ik een enorm goeie grap. Ik heb nog nooit een vriendje gehad die mij op dat vlak wil helpen. Gelukkig, ik heb gemakkelijk mensen door die agressief zijn of te veel drinken. Maar een goeie handige en verantwoordelijke man herken ik niet zo meteen. Enkele tips om mensen te herkennen die geen twee linkerhanden hebben, of anders gezegd, die niet lui zijn, zouden dus meer dan welkom zijn. Mijn klussen opknappen doe ik zelf wel. Maar iemand die komt om alleen in de zetel te zitten, daar kan ik niets mee.

Daar zat ik dan zelf, met mijn pijnlijke elleboog op een kussentje. Ik ben iemand die niet kan stilzitten. Pech. En die blije gezichten van mijn kinderen veranderden in mijn fantasie in teleurgestelde gezichten. Ik hield het zo een halve dag vol, tot ik het probeerde met mijn linkerhand. Hoewel een stuk langzamer, en wat meer geklieder, ging mijn werk vooruit. De volgende dag opnieuw zo geprobeerd. Ik ben er uiteindelijk geraakt. Ik heb nu zelfs twee rechterhanden.

De kinderen waren heel erg blij!


geplaatst door Morgane - 5658 keer gelezen

beoordeeld 4.56/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be