Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 januari 2012

nieuwe papa

"Mama, krijgen we nu een nieuwe papa ?", dat vroegen de kinderen een paar maanden nadat mijn man, hun papa, gestorven was. Even was ik geschokt. De kinderen redeneerden zoals bij huisdieren : de poes is gestorven, eventjes traantjes en dan na enkele weken naar de winkel voor een nieuwe poes en klaar is kees.

Ik heb hen uitgelegd dat het niet zo eenvoudig is als ze zich voorstellen. Dat we niet naar de winkel kunnen gaan om een nieuwe papa uit te kiezen. Eerst moet mama een man vinden die ze leuk vindt, dan moet hij haar ook nog leuk vinden en dan moet hij ook nog de kinderen leuk vinden en dan pas kan er gedacht worden aan "een nieuwe papa".

Mijn jongste dochter dacht bij zichzelf : oei als we daarop moeten wachten, dan kan het nog lang duren, dus vroeg ze : "mama, als we een leuke man tegenkomen, mogen we dan vragen of hij met jou wil gaan eten enzo ...". "Nee, zei ik onmiddellijk, dat gaat zo niet, mama zal dat wel zelf doen".

Maar .... enkele weken later was er een aannemer bij ons over de vloer om iets te herstellen. Toen ik met hem stond te praten, kwam mijn jongste dochter naast mij staan :

- Mama ?

- Ja meisje, ik ben nu met de meneer aan het praten, je moet eventjes wachten.

- Het is wel een heel mooie meneer, hé mama ?

- Meisje nu niet, strakjes (zei ik al met rode kaakjes)

- Gaan we hem houden, mama ?

- Nu niet, meisje....

De aannemer had natuurlijk het ganse gesprek gehoord en probeerde serieus te blijven. Het gesprek was vlug afgelopen en hij is rap gaan lopen.

 


geplaatst door Annie2 - 6000 keer gelezen

beoordeeld 4.69/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be