Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 februari 2012

Glascontainer

Ik ben naakt. Het raam staat open, ik voel de wind over mijn lichaam roetsjen. Mijn ogen zijn gesloten, mijn hoofd loopt om, ik voel steken aan de linkerkant van mijn borstbeen.

Mijn hoofd hangt naar beneden, ik open mijn ogen en zie mijn voeten. Ik sta in de vensteropening op de eerste verdieping. Ik voel een rilling van mijn nek naar mijn benen over mijn rug gaan. Onder het raam staat een open glascontainer, ik zie de stukgeslagen flessen, potjes en glazen die over mekaar heen liggen en een kleurrijk geheel vormen. Als bladeren in de herst op een zompig bospaadje.

De scherven zien er, vreemd genoeg, aanlokkelijk uit. Een stap voorwaarts zetten en ik duik in het bad van glassnippers, ik dompel me onder, ik haal mijn schoolslag van onder het stof, ik moet watertrappelen om te overleven.

   Maar ik twijfel.
Wil ik dat wel? Wil ik het wagen om mij over te leveren aan de willekeur van scherpe kantjes, puntige scherven en gekartelde fracties van een oude bokaal? De hoop moet afgewogen worden ten opzichte van de fataliteit. Het plezier van het zwemmen in de glascontainer ten opzichte van de kans om gewond en gekwetst te raken.

Ik sta met mijn tenen over de rand te kijken naar mijn lot, naar mijn kans, naar mijn vertwijfeling. Zet de stap, doe het niet, doe het wel, doe het niet, doe het wel.


geplaatst door StevenIm - 5689 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be