Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 21 februari 2012

Komen eten

Tijdens vele publieke chat sessies zijn we met een groepje mensen op het idee gekomen om eens “komen eten” te organiseren. Vanaf toen was er slechts nog één onderwerp op de chat namelijk.: wat we zouden maken en wie wat voor zijn rekening zou nemen.

A(49) zou samen met H(32) zorgen voor het hoofdgerecht, lekkere kabeljauw met prei en gratin. G(35) nam dan het eerste voorgerecht voor zijn rekening, frisse meloen met parmaham. Ondertussen kwam ook F(40) op het idee om nog een leuk gezond mooi ogend voorgerechtje te maken. S(29) zorgde dan weer voor lekkere aperitiefhapjes. G(42) die had het goede idee om een calorierijk dessert van ijs te maken en tot slot kregen we super smakelijke Irish coffee met vers geklopte slagroom van L(45).

Alles vond plaats in mijn bescheiden stulpje waar ik tevens voor voldoende drank gezorgd had. Al van in het begin tijdens het aperitief zat de sfeer er goed in met goed geluimde mensen die elkaar nog nooit ontmoet hadden. Voor elke dame had ik dan ook een roosje voorzien als welkomstgeschenkje.

Ondanks de grote diversiteit in leeftijden, woonplaatsen en een onbalans in mannen(3) en vrouwen(5) kan ik spreken van een geslaagd en leuk feestje. Er zijn nadien ook 3 mensen blijven slapen waar we the day after nog een gezellig ontbijt mee genomen hebben. Ondertussen zijn we heel goede vrienden geworden en een vast comité op de publieke chat.

Ik ben heel blij dat deze site mij zulk een mooie kans gegeven heeft om weer een sociaal netwerk uit te bouwen en leuke mensen te ontmoeten. You never know what happens in life J


geplaatst door Hierikke - 5939 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be