Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 14 februari 2012

Minnaressen dag

Vandaag is het valentijn. Een dag waar je openlijk voor je gevoelens mag uitkomen en waar je even stilstaat bij je geliefde, je beste vriend(in) of iemand die je dierbaar is.

Maar gisteren, 13 februari, is ...

nu blijkbaar uitgeroepen tot minaressen dag. Waarom ? Omdat blijkbaar de getrouwde mensen op die dag valentijn vieren met hun verborgen liefde, hun verborgen vriend(in), zegt de praktijk.

Eigenlijk dom om dit tot een officiële dag uit te roepen in de media, want nu durft niemand meer met zijn minnaar of minnares af te spreken op 13 februari. Eén, vertel maar eens aan je echtgeno(o)t(e) dat je op 13 februari moet overwerken, je bent onmiddellijk verdacht. En twee : ga maar eens uit eten met je minnaar / minnares, in het restaurant wordt je direct bestempeld als 'verdacht koppel'.

Naar aanleiding van deze officiële dag hoorde ik een interview op de radio van een 'echte minnares' : "ik vind het super om een minnarres te zijn, hij komt altijd gewassen en met propere kleren bij mij, is altijd goedgezind, we hebben enkel maar plezier en nooit ruzie, en 's avonds als hij weg is kan ik lekker zelf beslissen naar welk TV programma ik kijk. En zijn vrouw ... moet de kleren wassen die hij bij mij vuil gemaakt heeft en moet naar zijn programma's op tv kijken."

Een nogal positief beeld van de positie als minnares, vind ik persoonlijk. Het feit dat ze nooit op hem kan steunen in moeilijke tijden, dat ze zich moet aanpassen naar zijn vrije uren,  dat ze slechts een 2de rangspositie heeft, ... vergat ze erbij te vertellen.

Trouwens, waarom noemt de dag minnaressen dag en niet minnaren dag ?


geplaatst door Annie2 - 10635 keer gelezen

beoordeeld 4.11/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be