Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 14 februari 2012

Signalen

Mannen zijn anders dan vrouwen. Niet alleen op uiterlijk vlak - dat spreekt - maar ook op verschillende andere vlakken. En dat kan soms tot misverstanden leiden.

   Signalen? Hoe bedoel je?
"Je bent wel heel erg slecht in het oppikken van signalen... of doe je het met opzet?" had ze gevraagd. Ik wist niet waar ze het over had. Ik was natuurlijk verheugd dat er überhaupt signalen waren verzonden, maar ik viel weldegelijk uit de lucht.

Ik overdacht wat die signalen zouden kunnen geweest zijn. Het moet iets zijn dat ze had geschreven en waar ik de dieperliggende (of eigenlijke) betekenis niet van had opgemerkt. Waar ik gewoon had overgekeken. Misschien vond zij het wél overduidelijk en daarom vreemd dat ik er niet dieper op was ingegaan.

Meestal zeg ik fier dat ik nog een échte "man" ben. Zo iemand die nog grotendeels aan het clichébeeld beantwoordt. Maar misschien is het soms ook wel een nadeel. Al kan ik me niet van de indruk ontdoen dat we het ons soms nodeloos moeilijk maken. Signalen sturen die niet opgepikt worden, daar schiet men uiteindelijk niet veel mee op.


geplaatst door StevenIm - 5827 keer gelezen

beoordeeld 4.17/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be