Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 14 februari 2012

Verhuizen

Er zijn momenten dat je nog meer voelt dat je alleen bent.

Bijvoorbeeld als je verhuist. Je zit tussen de half in elkaar gevezen meubels met een ellendige buikgriep in de zetel een nukkige man van het telecombedrijf aan te staren … die je televisietoestel niet wil installeren want het gaat om een verhuis, nochtans een gewijzigd abonnement van kabeltelevisie naar digitale tv...

Dan hoor je nog je kinderen met hetzelfde virus hun ziel uit hun lijf kotsen.

Ik moet er echt ellendig hebben uitgezien. De man die mijn gordijnstangen ophing geeft een beleefde uitbrander aan de tv installateur. 15 minuten later kunnen de kinderen hun programma’s al bekijken.

Na een nachtje uitzieken ga ik weer beverig aan de slag.

Een beetje handigheid is wel nodig. Neem nu die zelfbouwpakketten voor stoelen, tafels en kasten. Altijd succes, heel goed plannetje. De kinderen geven de schroevendraaier aan, en staan over de rand van mijn schouder mee te helpen. “Duurt het nog lang? Wanneer kan ik mijn spulletjes in mijn kast opbergen?” Van de zenuwen valt de schroevendraaier op de grond, en dan hoor ik ze nog zeggen: “je bent wel erg handig!”.

Dus laat ik de kinderen de poten indraaien van die kartonnen Ikea bijzettafeltjes van nog geen 5 euro. “Mama, als het stuk is geef je het maar mee met het papierafval.“

Moeilijker is het ophangen van een handdoekrekje. Jullie mannen zijn specialisten in boren. Ik niet, ik heb ook geen boormachine. Of toch. Ik heb een antiek boortje. Je zet het ding op je schouder, en je draait aan een hendeltje. Zo maak je antieke gaatjes. Ik probeer het even uit, maar ga toch maar meteen over op het inkloppen van een spijker. Dan met een nijptang goed draaien, tot je een redelijk gaatje hebt. Plug erin. Gelukt. Na één handdoekstang geef ik het op en stap ik naar de winkel voor een staande handdoekdroger. Ook goed gelukt.

Het is al een tijdje geleden. Nog steeds hebben we de tafeltjes niet moeten meegeven met het papier- en kartonafval.

 


geplaatst door Morgane - 5922 keer gelezen

beoordeeld 4.77/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be