Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 februari 2012

Vriendschap of relatie

In deze blog laat ik eens de andere kant van Hierikke zien… de filosoof. Ik wil jullie even aan het denken zetten wat nu het meest belangrijkste is in het leven: een vriendschap of een relatie. De meeste op deze site zijn bewust of onbewust naarstig op zoek naar een relatie. Match for me kan ook meer betekenen. Mensen leren kennen waar je je goed bij voelt. Mensen die kunnen luisteren als je er behoefte aan hebt. Mensen die er zijn als je ze nodig hebt. Hebben wij niet verschillende mensen nodig met verschillende profielen die ons in verschillende situaties gelukkig kunnen maken? Volgens mij is anno 2012 niet meer het tijdperk waar we ons binden aan één partner voor het leven. Dit leid ik af uit de vele profielen die hier aanwezig zijn. Elk met hun eigen verhaal over hetgeen ze in het verleden hebben meegemaakt. Waarom zou de toekomst anders zijn? Ik spreek uit ervaring en wil benadrukken dat een gebroken relatie niet de oorzaak is van één van de partners. Beiden hebben hun sterktes en zwaktes. M4M kan meer betekenen… geluk brengen in ons leven door ons in de gelegenheid te stellen om op een subtiele manier met iemand aan de praat te geraken. Vrienden van M4M laat komen wat komt, maar een droomrelatie zoals Nicole en Hugo is volgens mij enkel bestemd voor een select gezelschap in Vlaanderen. Ik ben ervan overtuigd dat goede vriendschappen het lichaam en geest heel veel energie kunnen geven. Energie geeft ons de kracht om te genieten van het leven. Een schouder om tegenaan te liggen en iemand waar we plezier kunnen mee maken of iemand waar we een leuk moment mee kunnen beleven. Elke situatie vraagt andere omstandigheden en ander gedrag. Is dit altijd één en dezelfde persoon… Ik denk het alvast niet! Vrienden kunnen je gelukkig maken maar tevens wil ik het select gezelschap alle succes toewensen om de juiste partner for life te vinden.

Hierikke


geplaatst door Hierikke - 6524 keer gelezen

beoordeeld 4.69/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be