Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 maart 2012

Dating moeheid

Meestal is het nogal rustig op deze site. Er wordt heel veel geselecteerd op profiel. Dat doe ik zelf ook. Heel af en toe krijg ik een interesseberichtje, of spreek ik zelf eens iemand aan.

De laatste weken werd het plots drukker. Lentekriebels?

Een man uit de omgeving ziet mij wel zitten. We gaan enkele keren iets drinken, en hij zegt eveneens single te zijn. Maar bij de laatste dronk weet hij mij te zeggen dat hij een relatie heeft met een gehuwde vrouw, en dat hij nog iets extra wil. Ik ben meteen vertrokken.

De volgende dag al krijg ik verschillende interesseberichtjes. Ik selecteer er twee en mail terug. De eerste man is heel sympathiek. Ik kan heel goed met hem mailen en we delen onze ervaringen over van alles en nog wat. Meer dan vriendschap voel ik echter niet. Ik laat hem dit ook weten. We mailen wat minder, maar een blijvende vriendschap ontstaat.

De andere man heeft meteen aantrekkingskracht op mij. Na enkele mails ontmoet ik hem verschillende keren. Het klikt, het goeie gevoel is er van beide zijden. Ook spiritueel zitten we op dezelfde golflengte. Ik krijg daarna een mail met de mededeling dat hij me eerst als vriendin wil leren kennen. Maar ook vriendschap is voor hem plots te veel. Toch bedankt, je hebt mij wat geleerd.

Vervlogen dromen. Daar word ik zo moe van, toch op datingvlak.

En mijn lentekriebels? Ik hou het hier even voor bekeken. Hoewel ik iets mis, ik ben ook gelukkig als ik in mijn tuin werk en de vogels hoor fluiten. Ik doe lustig mee. Of ik ga dansen, wandelen of fietsen in de natuur, met mijn kinderen, alleen of met ‘een’ vriend of vrienden.

 

 


geplaatst door Morgane - 6474 keer gelezen

beoordeeld 4.87/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be