Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 7 maart 2012

Het signaal

Het bestaat… “het F***ing signaal”. Vrouwen vragen zich dit steeds af… Vandaag had ik een supervrolijke chatmate(B) in de publieke. Het was ooit eens een eenzame jongen die zich hopeloos inschreef op M4M. Hij had heel snel raak via de onpersoonlijke uitnodigingsmailtjes …helaas het eindigde in servetjes plooien. Toen opeens kwam een geavanceerde feministische dame van een totaal andere provincie met een uitnodiging aan hem. Hij twijfelde want vrouwen die uitnodigen is toch vrij progressief. Echter hij ging er heen en ja hoor het was super coole dame. Het was meteen raak. Ondertussen hebben ze al een tweede date gehad en de kriebels in de buik komen zelfs. Ik wist niet dat M4M zo een effect kon hebben op mensen. Ik was op zoek naar vrienden maar de echte liefde kan dus ook nog bestaan. Dus mensen opgeven bestaat niet, het levende bewijs is een jonge vrolijke en gelukkige kerel met een zeker zo gelukkige dame. Ik mag hier helaas geen namen noemen maar echte liefde bestaat nog. Afscheid nemen als hij de trein neemt… stilte die valt opkomende tranen van emotie … het kan allemaal nog anno 2012. Zijn Nicole en Hugo dan toch niet uniek… nee de derde date komt eraan en zal de kers op de taart zijn … en wij hebben met z’n allen een leuk feest in het verschiet om te vieren wat er dankzij M4M is kunnen groeien.

Hierikke


geplaatst door Hierikke - 5643 keer gelezen

beoordeeld 3.88/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be