Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 3 maart 2012

Is het zo duidelijk?

Als ik ga winkelen blijken mensen, de andere sekse van ongeveer mijn leeftijd, mij te herkennen als single.

Het was winter en ik was pas gescheiden. De kinderen gingen voor een week naar hun vader. Eens niet uitgebreid koken, hoera. Ik zocht dus al glimlachend wat kleinere hapjes en slaatjes in de supermarkt. Een mannelijke verkoper keek blijkbaar over mijn schouder mee en toonde mij nog andere kleine hapjes voor één persoon. Ik voelde mij ongemakkelijk en bekeken.

Enkele weken later vroeg ik wat uitleg in de Brico. Een vriendelijke en aantrekkelijke gerant gaf mij uitleg. Hij hielp mij heel grondig en gaf mij uitgebreid tips om de klus alleen te klaren. Een half jaar later moest ik terug naar de Brico. Ik was hem al lang vergeten, maar die man zag mij weer meteen staan.

In de avondles van hetzelfde. Een lieve man met rode kabouterwangetjes, licht golvend buikje en een lieve glimlach ziet mij meteen zitten. Maar jammer, een ferm stuk ouder dan mezelf.

In grotere groepen ben ik eveneens herkenbaar. Tijdens een bezoek aan een museum richt de gids zich voor de organisatie voortdurend tot mij. Jawel, hij is single. Maar voor mij toch een beetje lastig. Mijn collega’s waren de organisatoren van de uitstap, niet ik. Dus laat ik hem noodgedwongen weten tot wie hij zich in de groep mag richten.

En dat gaat zo maar door. Ondertussen ben ook ik een expert geworden in het herkennen op het eerste zicht van singles. In de dansles herken ik ze meteen. Dansles voor singles weliswaar.

Via internet is het veel moeilijker. Hoe moet ik het hier aanpakken om meer succes te hebben?

 


geplaatst door Morgane - 5964 keer gelezen

beoordeeld 3.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be