Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 5 maart 2012

ziek en single

Ik heb het vorige week weer eens mogen ervaren : ziek en single zijn is toch wel hard. Niemand om je te troosten, niemand om je te verzorgen, niemand die je taken uit handen neemt, ... integendeel.

Je moet zelf naar de apotheek gaan, je moet zelf met je laatste krachten een voorraad inslaan om de komende dagen te overleven, je moet zelf de meest noodzakelijke huishoudelijke taken uitvoeren : koken, afwassen, opruimen, ....

En als dan nog eens al je kinderen één voor één ziek worden, zoals het bij mij het geval was, dan geraak je einde krachten, want er komt nog eens een zorg en een bezorgdheid bij.

Maar ik heb het overleefd. Ik ben uit de mand met krabben gekropen (je kent dat wel zo'n hoge mand en elke keer dat je denkt dat je aan de bovenkant bent dan is er wel een andere krab die je terug naar beneden trekt). Maar ik heb toch verschillende keren gedacht vorige week : had ik nu maar iemand die mij heel dicht bij zich nam en me eventjes rust gaf.


geplaatst door Annie2 - 5965 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be