Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 april 2012

Date in vuile kleren

s’ Morgens trek ik mijn oude kleren aan en bekijk mezelf even in de spiegel. Ik kijk er naar uit. Ik heb bezoek van iemand van M4M.

Mijn vorige date liet het afweten. We hadden elkaar al een drietal keren ontmoet op neutraal terrein, en zo had ik hem voor een etentje bij mij thuis uitgenodigd. Enkele uren voor de maaltijd liet hij mij in de steek. Met enige argwaan dus wacht ik op mijn nieuwe date.

Stipt op tijd gaat de bel. Hij ziet er leuk uit, beter dan op de doorgemailde foto. Hij vindt van mij hetzelfde. Maar voor deze date ziet hij er toch een beetje te net uit. Alleen zijn ongeschoren gezicht verraadt wat ons te doen staat. En we beginnen er meteen aan.

Vooral hij toch. De twee voorbije dagen had ik van s’morgens tot s’avonds plafonds geverfd. Mijn spieren begeven het. Ik moet met mijn linkerhand mijn rechterhand opheffen om nog wat te doen.

Ik voel me wat overbodig. Terwijl mijn date het plafond schildert, plak ik de badkamer af. Daarna kan ik enkel nog de randen van het plafond van de keuken schilderen. Mijn bezoeker doet het grote werk. Ik had wat schrik toen hij mij voorstelde om te komen helpen. Zou hij wel goed kunnen verven? Maar hij werkt veel grondiger dan ikzelf, en leert mij om muren en plafonds mooier af te werken.

Terwijl we zo werken, babbelen we nogal wat af. Het is gezellig, en we eten samen boterhammen.

Vorige week kwam hij zo nog twee keer helpen. Mijn spieren waren weer in orde, en we konden samen goed doorwerken. Echt een aanrader om iemand goed te leren kennen. We waren niet alleen moe van het werk, maar ook van het praten, drie dagen lang. Toen hij terug moest werken had ik de moed om nog alleen verder te werken. Door zijn helpende handen heb ik twee keer zoveel kunnen afwerken. Slechts één kartonnen tafeltje heeft het begeven.

Dank je wel lieve date.

Het blijft natuurlijk geen eenrichtingsverkeer. Volgende zomer mag ik bij hem thuis schroeven indraaien met de boormachine.

 


geplaatst door Morgane - 6432 keer gelezen

beoordeeld 3.8/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be