Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 april 2012

Geheim

Het geheim is geen geheim meer. De collega waarmee ik een apart bureeltje deel, die weet dat ik een profiel heb op deze contactsite. Ze reageerde best wel goed. Een seconde of twee verrast, maar daarna maakte dat plaats voor een welgemeende “Groot gelijk.”

Ik ben er niet de persoon naar die snel het achterste van zijn tong laat zien en dus had ik nog aan niemand verteld dat ik terug te vinden ben op een contactsite.
   Schaamte? Nou, niet echt. Maar ik ga het nu ook niet spontaan gaan zeggen. Maar mijn collega weet het dus wel. Hoewel goed van de tongriem gesneden, kwam mijn bekentenis met horten en stoten naar buiten gehinkt. Hier en daar onuitgesproken woorden die ze zelf in gedachten aanvulde. Ze wil me dolgraag koppelen omdat ze vindt dat ik een goede vriendin verdien (hoe lief van haar) en omdat we toch over dat onderwerp hadden, vertelde ik dat ik op een contactsite een profiel heb.
Ze knikte begrijpend en vond het helemaal niet raar. “Ik zou hetzelfde doen op mijn leeftijd.”

Zij wordt dertig en gaat nauwelijks nog naar plaatsen waar te luide muziek de menigte opdraagt om de armen en benen op een ritmische manier te bewegen. Ze toonde zelfs interesse en vroeg hoe dat in zijn werk gaat en of ik al succesjes had mogen boeken.
   “En hoeveel kost dat?” Ai, nog een bekentenis. Ik hoef niet te betalen omdat ik… euh… een blog schrijf voor die website.
Ze kijkt me wat raar aan en glimlacht dan. “Ok, zoveel te beter dat je niet moet betalen.” Hopelijk kan je zo kennismaken met een leuk meisje.

Dat hoop ik ook, ja.


geplaatst door StevenIm - 5900 keer gelezen

beoordeeld 3.12/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be