Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 april 2012

Helemaal anders

Dat het in 2011 helemaal anders zou worden, voelde ik al eind 2010 in mijn klompen aan. Maar met die kiem al in 2010 was tot rond mei vorig jaar nog niets gedaan. Ik moest nog vragen naar haar voorkeur in bestemming en kader, voor het geval het zover kwam. Maar ook die vraag kwam nooit over mijn lippen. Wel haat ik 4 poster bedden, en het zou een begaafde paaldanseres moeten wezen om me van gedachte te doen veranderen.
En een jacuzzi voor twee? Zou leuk zijn en had ik al eerder eens geprobeerd; maar als proefstuk?
We gingen tot begin dit jaar nog niet eens naar de sauna, terwijl sommigen hier juist daar al blijken te willen afspreken voor een eerste ontmoeting. Waar halen ze het, en is niet het ene kruis vrijwel gelijk aan het andere?
Ook niet onder de hemeldouche de blote huid kletsnat laten regenen, zoals ooit op een zwoele zaterdag toen het begon te plenzen en de kleren uit moesten omdat het terras vanzelf een verfrissende doorloopdouche werd…; verkeerde versnelling, zo bleek later.
Niet dat ik ergens spijt van moest hebben, hoewel in een paar gevallen beter al vroeger de maat voor niets was onderkend. Maar ja, het is maar één keer ‘de ware’. Zo is dat.
Goh, intussen al tweemaal een vakantietje met 2. Zalig gewoon. Eens vliegend, en zopas eens rijdend in nog mijn favoriete toerlandje waarvan boze of onwetende tongen beweren dat het er altijd regent en het eten er snert is. Ze kennen er niks van, of weten niet waar ze best aan tafel gaan. Als ik het zelf kan kiezen heb ik steeds betrouwbare good food gidsen mee, zodat de verrassingen altijd aangenaam zijn. En dat is ook zo voor wat er aan natuur of nederzettingen te zien of te bezoeken is. Een Engelsman die in eigen land met een lamentabel wegenkaartje op vakantie rondtoerde heb ik eens moeten opsommen wat er binnen een straal van 50 km zoal de moeite was om te zien; zijn mond viel open van wat de foreigner hem kon vertellen. ‘How do you know that?’ vroeg hij. ‘Be prepared’ antwoordde de overjarige scout met de OS Leisure map ter hand.
En altijd een gedetailleerde wegenkaart of -atlas bij hebben en nooit helemaal op GPS madammen betrouwen; tijdig tussen snelste en kortste weg wisselen als je ook maar in de buurt komt van wat je op voorhand als bezienswaardigheid hebt gespot en aangemerkt.
Mijn lief zei dat de UK countryside en het eten wel helemaal anders waren dan zij zich had voorgesteld of uit de obligate Kent tuinenuitstap als eerdere ervaring had opgedaan. En weeral kon ik het met haar roerend eens zijn.
In 2011 werd alles voor mij helemaal anders, en het ziet er naar uit dat het zo blijft.

 


geplaatst door Harry - 5885 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be