Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 april 2012

Jean Luc Dehaene, liposuctie bij Jeff Hoeybergs

Omdat het voorgaande kabinet van volksgezondheid onder Laurette Onkelinckx publiciteit en reality reeksen op TV voor plastische chirurgen heeft verboden en daarmee de sector in een diepe crisis heeft gestort, pakt plastisch chirurg Dr Jeff Hoeybergs uit met een nieuwe productlijn. Bekende en beeldvullende Belgen TV geniek te maken. Als eerste wil Jeff, CD&V coryfee Jean-Luc Dehaene onder het mes nemen. Het beeldvullende lichaam van de voormalige eerste minister is een doorn in het oog van menig TV-kijker. Vooral omdat zijn glansrijke en vet betaalde optredens bij Dexia en AB Inbev zijn postuur nog imposanter gemaakt hebben, blijkt geen deftig kostuum opgewassen tegen de omvang van de ex-premier. Daarom wil Jeff Hoeybergs deze chronische omvang van de CD&V-er drastisch verminderen. Zo kan de Vilvoordenaar straks zijn rijk gevulde portefeuille in de binnenzak van zijn modieuze kostuums kwijt. Alleen met de nek van de politicus heeft Hoeybergs het een beetje moeilijk. Maar ook die zal na verloop van tijd wel verdunnen, al duurt dat wat langer, volgens de sympatieke arts.

Maar de plastisch chirurg heeft niet alleen zijn pijlen gericht op de ex minister. Ook huidig staatssecretaris Maggie Deblock, zelf arts, verschijnt op de radar van Jeff... Als incentive biedt de HOFFkliniek-arts, de politici een reis naar het mondaine Marbeilla in Spanje om de hard werkende politici een weekje rust te gunnen, na deze drastische ingreep...


geplaatst door Pattin53 - 5480 keer gelezen

beoordeeld 3.9/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be