Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 27 april 2012

Match4Me neemt officieel kwaliteitslabel SafeShops.be in ontvangst

Op dinsdag 24 april ontving Match4Me na een uitgebreide audit het kwaliteitslabel van SafeShops.be. Met dit label laten we zien dat we aan strenge eisen voldoen op het gebied van privacy, veilig betalen en klachtenbemiddeling.

Goed voor de consument

Met het SafeShops.be label geven we je de volgende garanties:

  • Je vindt makkelijk de weg naar onze dienst
  • Je kan veilig betalen
  • We hebben duidelijke algemene voorwaarden die voldoen aan de wetgeving
  • Je kan ons makkelijk benaderen
  • Je kan rekenen op een professionele en onafhankelijke klachtenbemiddeling

John Meuffels, Directeur van Match4Me vindt het SafeShops.be label erg belangrijk: " Zeker voor een datingsite, waar mensen persoonlijke gegevens en informatie achterlaten, is het belangrijk dat we alles volgens de regels doen. Met het SafeShops.be kwaliteitslabel laten we zien dat wij het vertrouwen van de consument waard zijn."

Match4me ontvangt SafeShops.be kwaliteitslabel
Match4Me ontvangt het SafeShops.be kwaliteitslabel


geplaatst door Match4me - 5434 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be