Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 9 april 2012

Toffe bende op de BBQ

Inderdaad het was weer zover. A en ikke hadden het idee om weer eens de hele bende van de publieke chat bij elkaar te halen op een gezellige BBQ. Het zou eerst plaats vinden op maandag om 11u, maar om beter te kunnen bekomen vooraleer aan de werkweek te beginnen besloten we dan toch maar om alles op zaterdag te organiseren om 13u. Niet te vroeg opgestaan en me moreel voorbereidend ging tot mijn grote verbazing de bel al om 11.15u. N en S stonden met hun heel hebben en houden (krukken en zo) al voor de deur. Klein misverstandje maar dan toch maar begonnen met de babbel. Snel A gebeld om de groep groter te maken en dan om 12u stipt met de eerste fles cava begonnen. Voor dat we het wisten was ook S,H,D,G en F aangekomen waardoor er om 14.30u er al verschillende flessen soldaat waren. In het begin moesten we vooral de nieuwkomers hun neus leeg peuteren over afkomst en drive. Ondertussen had A een mooie en lieve mail voorgelezen van R die er helaas niet bij kon zijn. Tijdens de briefing werden de taken verdeeld, de vrouwen binnen de mannen buiten… ware het niet dat de meeste mannen mank te been waren. Dus dan die mannen maar laten patatten jassen… een beetje teveel… bijna 5 kg voor 9 personen. Buiten was ondertussen de BBQ heet, de tent opgesteld en de groentjes klaar voor gebruik. Na het buikje gevuld te hebben begonnen we aan ieders streekspecialiteit wat toch wel leidde naar onvoldoende bloed in de alcohol. Van jenever over allerlei soorten bier, kaas, Antwerpse handjes, speculaas, Limburgse koek en Hasseltse koffie kwamen we bij de Toppers om er een super ambiance dansavond van te maken. De meesten zijn er blijven overnachten en konden dan ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt met paaseitjes en bubbels. Samen alles opgeruimd en weer iedereen veilig naar huis. Dit was het mooiste paasweekend ooit dankzij M4M hebben doodvreemde mensen er weer een toffe bende van gemaakt… dit moeten we nog eens doen.

Hierikke


geplaatst door Hierikke - 5939 keer gelezen

beoordeeld 2.9/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be