Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 12 mei 2012

Afstanden en relaties

Je kent het vast en zeker wel...Je botst op een heel leuk profiel, mooie inhoud en zelfs bij de foto, voor wat het waard kan zijn, voel je al ergens fysieke aantrekking...Helaas, de man/vrouw woont op minstens een uur rijden, tenminste als je er de dagelijkse files op dat traject er niet bij rekenen wil...Je hebt geinvesteerd in een eigen woning of je bent beetje regiogebonden door kinderen of werk.....Wat nu ?

Ergens mag je je niet laten leiden door deze hindernis, tenzij je echt wel geen kilometerdiertje bent. Maar schrijf es een berichtje naar die man/vrouw en wees erg to the point..Hoe staat hij tov die afstand ? Hoe ziet hij dat zelf ? Wat zoekt hij precies ? Op die manier ga je ontgoochelingen uit de weg. Maar dan weet je het tenminste. Misschien is de persoon aan de andere kant van het schermpje, niet zo honkvast ? Misschien werkt hij wel in je omgeving maar woont hij momenteel nog ver van je af...en zou hij sowieso in jouw richting verhuizen ? Ga niet teveel af op de "gewenste regio" die ingevuld staat bij "ideale partner", sommigen gaan die heel secuur invullen, anderen doen dat niet. Een persoonlijk berichtje doet wonderen...Het vermijdt in ieder geval het mislopen van een goeie match door vooroordelen, of een ontgoocheling door dit niet af te tasten.

Wie niet waagt niet wint..


geplaatst door Blogido - 5508 keer gelezen

beoordeeld 2.91/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be