Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 mei 2012

Herkennen en erkennen

Voor velen de grote schrik van het internetdaten...Wat als een collega, familielid, vriend/in mij ziet pronken op deze site ? Wat zullen ze van me denken ? Hoe zullen ze er mee om gaan ? Nou, so what ? Jezelf een klein beetje "bloot" geven op een datingsite, daar is toch niks mis mee ? Tenslotte staan ze er zelf op ? Waarschijnlijk weten ze bijna alles wat je kenbaar maakt op je profiel, en veel meer.

Het al of niet toevoegen van een herkenbare foto is een manier om de identiteit al of niet verder vrij te geven. Wie niet om kan met een "herkenning" hoort minder thuis op zo'n site. Tenslotte ga je ook niet een café of vereninging binnen stappen met een zak over het hoofd...Wie hier een kans wil maken moet met gezond verstand handelen en zelf kiezen waar hij/zij heen wil met het profiel. Tot hoever laat ik in mezelf kijken?

Uiteindelijk gaat het om het "erkennen" van een zoektocht naar een liefdevol leven, niet ?


geplaatst door Blogido - 5410 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be