Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 15 mei 2012

Iím a wild one!

Wow! Het wilde beest in mij wordt wakker! Lijk een hongerige leeuw loop ik statig rond in mijn appartement, dat ik tot nu alleen met mezelf deel. Af en toe komt er wel een vriendinnetje langs, maar de vraag is of het schone gezelschap wel opgezet is met de intense jacht naar een leeuwin?

Over jacht gesproken! Als voormalig jager –klopjacht of chasse à courre- weet ik maar al te goed dat het seizoen nog niet geopend is! Het schieten is er dus nog niet bij! Allez, in een klopjacht wordt niet geschoten. Het dier waarop jacht gemaakt wordt, wordt danig opgejaagd totdat het er letterlijk ‘dood bij neervalt’. Dan maar een privé klopjacht beginnen. In mijn wildste dromen ren ik als een bezeten kater achter een of andere kattin door de living. Scheer ik onbesuisd langs de sofa, de salontafels springen een meter opzij! De glazen tafel schuift met een luide knal tegen de muur! Zes rieten stoelen vallen krakend op de grond, alsof ze willen buigen voor mijn wildste behoeften… Na dertig rondjes of meer, zak ik afgepeigerd op de sofa. Volledig buiten adem. Diep in gedachten verzonken, overpeins ik, dat ik je alle nog niet alle hoeken van de slaapkamer heb laten zien! Dus sla ik een bezoekje aan de kamer, waar veel horizontaal gebeurt, niet af. Wild kronkelend van genot zie ik ons al het gammele bed verkennen! Luid kirrend en totaal verzonken in het spel van de liefde. Als in een droom voer ik je naar de zevende hemel! En als je voor de hemelpoort staat slaak je kreten van verwondering en van plezier…

Met een luid gebrom van een beer schiet ik wakker. Dedju! Heb ik weer gesnurkt?


geplaatst door Pattin53 - 5695 keer gelezen

beoordeeld 4.37/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be