Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 2 mei 2012

Roestig

Op T2S wordt wel eens geklaagd dat het niet makkelijk is om iemand te leren kennen op een datingsite. Wie als een halve zool mailtjes verstuurt naar zowat iedereen die in de juiste provincie woont, zich binnen de goede leeftijdscategorie beweegt en de juiste secundaire geslachtskenmerken in de broek heeft zitten, die zal moeilijk een match vinden.

Zonder te willen oordelen of er veel leden zijn die aan bovenstaand inleidend tekstje beantwoorden, kan ik alleen voor mezelf spreken natuurlijk. De mogelijkheid die Match biedt om een degelijk profiel in te vullen laat de meesten toe om al te kunnen lezen hoe iemand in het leven staat, wat de verwachtingen zijn en hoe men zijn vrije tijd invult. Toch wel belangrijke zaken die mee kunnen bepalen of een bepaald persoon interessant is of niet. Dat zijn geen waardeoordelen, maar louter een praktische afweging of iemand je al dan niet kan interesseren wars van de objectief meetbare zaken zoals woonplaats en leeftijd.

Het voorbije weekend heb ik een eerste keer afgesproken met iemand die ik op Match had "leren kennen". We hadden elkaar al een tijdje ge-e-maild en ge-sms't - zoals dat hoort - maar mekaar ontmoeten hadden we nog niet gedaan. Meer zelfs, we hadden elkaar al een hele poos niet meer gecontacteerd, maar door een toevallige ontmoeting op MSN hadden we dan toch een datum vastgelegd.

Gehuld in een nette broek en hemd belde ik bij haar aan. Haar roestbruine, krullende haren vielen me meteen op. Ik had al een foto van haar gezien en haar haren waren me toen al opgevallen. Ik ben namelijk dol op venetiaans blond en krulletjes zijn altijd mooi meegenomen.

Met de laptop op tafel hebben we een filmpje bekeken en er werd ook wel wat gepraat, maar haar erg charmeren lukte me niet. Veel verder dan wat over het werk bazelen kwam ik niet. Hoewel dit niet echt een "date" was, was ik toch een beetje zenuwachtig. En mijn omgang met een vrouw die ik nog niet echt kende? Nou ja, we kunnen gerust stellen dat dit vrij roestig was en duidelijk wat schaafwerk kan gebruiken.

Voor mezelf kon ik alvast zeggen dat ik een leuke avond heb gehad en misschien volgt er nog wel een tweede. Misschien dat ik dan wat minder roestig zal zijn in haar nabijheid.


geplaatst door StevenIm - 5669 keer gelezen

beoordeeld 3.79/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be