Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 6 mei 2012

Supermarkt en liefde

Ik haast me door de toegangsdeur van de supermarkt. Sluitingstijd komt pijnlijk dichtbij en nog pijnlijker is de vaststelling dat ik hier terug alleen de klus moet klaren. Vroeger leek het de absolute vrijheid om zelf te beslissen wat er wel of niet in het winkelkarretje belandde, wat je al of niet zou eten...Niemand die je er op aansprak of je dwong tot andere keuzes...

Nu kijk ik om me heen...Zie koppeltjes hun boodschappenlijstje afwerken...Ze kunnen samen iets doen, al beseffen sommigen niet de waarde hiervan, net als ik vroeger. Wat had ik graag in de huid gekropen van één van deze mannen. Eindelijk weer iemand om mee boodschappen te doen, en thuis alles netjes weg te zetten..Daarna gezellig op de bank, keuvelend, lachend, of een vorige discussie met een kwinkslag weg lachend.

Hoe meer ik om me heen kijk hoe eenzamer ik me voel in de brede gangen met allerlei koopwaar. Het enige wat ik er niet kan kopen mis ik het meest...liefde... Misschien beter in de toekomst de supermarkt bij openingstijd bezoeken ? Dan kom ik misschien vaker lotgenoten tegen..Gepensioneerden die alleen door het leven moeten na het verlies van hun partner, om maar een voorbeeld te geven.

Ach dit raakt kant noch wal, ik mis gewoon de liefde en dit bezoek aan de supermarkt drukt mij met de neus op de feiten.

Bij het thuis komen toch maar nog eens M4M opzetten, wie weet had ik het profiel van mijn toekomstige supermarktbuddy en levensgezel over het hoofd gezien..Hoop doet leven !


geplaatst door Blogido - 5518 keer gelezen

beoordeeld 2.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be